набързо един въпрос КЛЮЧ

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 27 Окт 2008, 20:21

Oт MID нито ще ти се оправят загубата на настройки, нито ще ти свири по-силно.Причина е, че MID е един прост дисплей и нищо друго, все едно да си купиш нов монитор за компютъра и да питаш дали ще стане по-мощен компот :mhihi:
Отделно от това, като натиснеш BC и ще ти остава само часовника, другия проблем с тези MID-ове е че им горят пиксели и става грозна картинка.Да не говорим, че подсветката е направена като за най-допотопния калкулатор и на места е по-силна, на места по слаба
Въобще, това да се ъпгрейдваш от IRIS към MID за мен е най-безмислената интервенция.Моето CD ако се управляваше от IRIS на тоя MID простия такъв шут щях да му забуча, че щеше да му се иска да са го направили футболна топка :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 27 Окт 2008, 21:21

mad_presley написа:Oт MID нито ще ти се оправят загубата на настройки, нито ще ти свири по-силно.Причина е, че MID е един прост дисплей и нищо друго, все едно да си купиш нов монитор за компютъра и да питаш дали ще стане по-мощен компот :mhihi:
Отделно от това, като натиснеш BC и ще ти остава само часовника, другия проблем с тези MID-ове е че им горят пиксели и става грозна картинка.Да не говорим, че подсветката е направена като за най-допотопния калкулатор и на места е по-силна, на места по слаба
Въобще, това да се ъпгрейдваш от IRIS към MID за мен е най-безмислената интервенция.Моето CD ако се управляваше от IRIS на тоя MID простия такъв шут щях да му забуча, че щеше да му се иска да са го направили футболна топка :mhihi:

е Мад с този пост ме разубеди тотално ,отказвам се ...........минавам на вариант 16:9 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 27 Окт 2008, 21:25

shnitzera написа:е Мад с този пост ме разубеди тотално ,отказвам се ...........минавам на вариант 16:9 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти ако знаеш какъв го ядох в опита си да оправя лентовия кабел, защото половината пиксели ги нямаше, не само щеше да се разубедиш, ами и нямаше да се качиш в Е39 с MID :mhihi:

На всичко отгоре, пак останаха такива, които не светят и всеки път като го погледна ме хваща яд :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 27 Окт 2008, 21:31

Малиии, аз явно сам голям късметлия с моя МИД. Който се качи в колата и първото което казва е "А те пикселите работят". Да чукна на дърво засега е ОК.

Е с таблото обаче положението не е такова. :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 27 Окт 2008, 21:44

Споко, като изгори пикселче, може да ползваш този DIY http://www.bimmerboard.com/forums/posts/504260 :mhihi: Предупреждавам обаче, че са нужни много повече от здрави нерви.

Вие сега да не си помислите, че си налагам мнението!!!Това си е лично мое виждане и не ангажирам никого с него :winky:

Предишна

Назад към E39