Инфо за Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Привет на всички
Приемам забележката на колегата , може и да е ТУРИНГ може и да е комби , няма значение който както иска и го разбира така да си го казва , важното е че се разбираме за какво си говориме
.Лично за мен най-логично би било да му кажа комби , защото в българския език няма дума като ТУРИНГ , а си имаме комби , но това не е най-важното в момента , такаче смятам да не изпадаме в излишни глупави спорове
. Та по темата още не съм се спрял на конкретна кола , просто много ми харесва този модела , и затова съм се насочил към него и по специално към ТУРИНГА.Идеята ми е да чуя мнения на хора каращи този автомобил в нашата действителност , тоест как се справя с нашите перфектно подържани дупки.Искам живот и здраве като си купя такава кола , да я подържам само с оригинални части и в оторизиран сервиз , а не с някакви ментета по разни гаражи.Просто искам като си купя БМВ да си карам БМВ , а не турски части с емблема на БМВ
.Най-вече ме интересуват следните неща :
1.Подръжката с оригинални части (масла , филтри , дребни части)
2.Разход , градско и извънградско
3.Данъци , Каско и т.н.
Общо взето това са най-важните неща за мен ! Благодаря ви предварително за отговорите
Поздрави ,

Приемам забележката на колегата , може и да е ТУРИНГ може и да е комби , няма значение който както иска и го разбира така да си го казва , важното е че се разбираме за какво си говориме

2.Разход , градско и извънградско
3.Данъци , Каско и т.н.
Общо взето това са най-важните неща за мен ! Благодаря ви предварително за отговорите

Поздрави ,

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4

До БЕГЛЕЦА
ако турнга не е комби, бързо се прибирай в БГ, съвсем ще ти разбият представите там, само гледй да не си земеш воксхол за бмв...
Това не беше заяждане..

Колата е супер колега...АМА
това си е до късмет, като взимаш колата, к'во ще ти се счупи, инак оригиналните резервни части са на съвсем нормални цени
2.Разход , градско и извънградско - има една огромна тема на тая тема, на първа страница е...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=102605
3.Данъци , Каско и т.н. - В сайта на обшината има данъци и такси там ще видиш, а застаховката попитай Твоя застраховател..
ае сполай ти
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2