теч на хидравлична течност
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
теч на хидравлична течност
Здравей те колеги.Имам проблем от маншона тече хидравлична течност нормално ли е в маншона да има хидравлична течност или имам проблем с рейката.Помогнете че ми е пълна мъгла.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Сменяй маншона и си наред ,струва в Мкар 25лв и 15 лв труд ,аз сменях преди 6-7 месеца 

Нищо лично ,Просто бизнес !
i4koo написа:Сменяй маншона и си наред ,струва в Мкар 25лв и 15 лв труд ,аз сменях преди 6-7 месеца
В маншона на рейката НЕ Е нормално да има хидр. течност. Това че ти си го сменил поради износване / скъсване/ не означава че проблема на колегата ще се реши със смяната му. По вероятно е да му е за смяна семерингата.

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Re: теч на хидравлична течност
fanto_off написа:Здравей те колеги.Имам проблем от маншона тече хидравлична течност нормално ли е в маншона да има хидравлична течност или имам проблем с рейката.Помогнете че ми е пълна мъгла.
и на мен ми тече от там

- shnitzera
- ентусиаст
-
NetWar написа:В маншона НЕ трябва да има масло , той пази от прах , ако има масло в маншона значи семерингата е изпуснала , решението е рециклиране или НОВА

Ами щом не тропа и няма луфтове може само да се радваш , ще минеш само с рециклиране 100 лв . Маслото миля че беше за скоросни кутии ATF червено .
Последна промяна NetWar на 17 Окт 2008, 23:03, променена общо 1 път
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
shnitzera написа:а само семеринг ? не за друго , но нямам никакви луфтове тропания и тем подобни от нея ,а и да питам какво масло сипвате в хидравликата
Я пробвай на изгасен двигател да обираш луфта на волана в двете посоки и виж дали няма да трака (усеща се и на волана).
Маслото е MOTUL Dexron III.
M/у другото, случайно видях че при мен се е появил теч от маркуча, който влиза в хидравличната помпа.При мен се оправи само със смяна на скобата, но да го имате в предвид

- shnitzera
- ентусиаст
-
mad_presley написа:shnitzera написа:а само семеринг ? не за друго , но нямам никакви луфтове тропания и тем подобни от нея ,а и да питам какво масло сипвате в хидравликата
Я пробвай на изгасен двигател да обираш луфта на волана в двете посоки и виж дали няма да трака (усеща се и на волана).
Маслото е MOTUL Dexron III.
M/у другото, случайно видях че при мен се е появил теч от маркуча, който влиза в хидравличната помпа.При мен се оправи само със смяна на скобата, но да го имате в предвид
няма ,няма пробвали сме го многократно даже майсторите не могат да повяврват ,че рейка на 250000 може да е в такова състояние ,но днес установих тоя теч

10 мнения
• Страница 1 от 1