Много странно...?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
Много странно...?
Здравеите!Става въпрос за 525d.Поради изгорял сензор на парктроника(закачиха я на комп. и установиха кои е) не работеше цялата система.Днес изведнъж проработи и отпред и отзад започна да си отчита обекти и да пищи.Проверих, всички сензори освен изгорелия работят, а от както имам колата не работеше парктроника.Сега нещо проработи...Как? 

- alnik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525d Combi
Здравей, колега,
при мене има същите симптоми, от време на време спира цялата система - преден среден датчик от дясната страна дава проблем. Явно понякога прекъсва и престава да работи и успива цялата система. После тръгва и може един месец да не даде ядове. Сигурно прекъсва самия датчик някъде вътре и като го натисна по-силно се намества и заработва, в общи линии тука има, тука нема
Засега работи. Явно някога ще спре завинаги и ще го сменям.
при мене има същите симптоми, от време на време спира цялата система - преден среден датчик от дясната страна дава проблем. Явно понякога прекъсва и престава да работи и успива цялата система. После тръгва и може един месец да не даде ядове. Сигурно прекъсва самия датчик някъде вътре и като го натисна по-силно се намества и заработва, в общи линии тука има, тука нема

Засега работи. Явно някога ще спре завинаги и ще го сменям.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Един китайски за 200лв решава проблема
И без това е по-готин от оригиналния, поне показва сантиметри, а оригиналния освен да ви шашка друго не прави

И без това е по-готин от оригиналния, поне показва сантиметри, а оригиналния освен да ви шашка друго не прави

- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
При мен изгорелият е заден ляв.Казаха ми че нов струва 229лв.Със смяната предполагам че ще станат 300.Има и вариянт с търсене втора употреба.Но нямам идея къде и ако колата на която е е на "total" как да проверя дали работи.Може би ако пусна една тема в "КУПУВА" ще ми излезе късметът. 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
има има, разровете се, даже в момента се продаваха датчици в "Продава", но дали (и колко време) ще работи вече е друг въпрос, аз лично бих рискувал - мисля към 60-70-80 лева е цената на един втора ръка.
Успех.
Успех.
5 мнения
• Страница 1 от 1