Купих си бмв520и
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Константинов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02
Тропчо написа:е препоръчайте някой сервиз де щот тва ми е първата кола и не знам нито един
Иди при Митко на 5-ти километър.
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Извинявам се за офф-а, но 520 на трета при 130км.ч отива в червеното, а на втора си е чисто безумие... и после, много се чупели БМВ-тата, е извинете!
По темата, има логика да е от съединител, тъй като първо приплъзва на 4та и 3та (5та рядко се използва за ускорение и затова по не се усеща, ако приплъзва), но все пак, сподели какви са точно симптомите на "умирането" че тука сме слаби в ясновидството
Хайде със здраве и дано решиш проблема бързо и евтино!
По темата, има логика да е от съединител, тъй като първо приплъзва на 4та и 3та (5та рядко се използва за ускорение и затова по не се усеща, ако приплъзва), но все пак, сподели какви са точно симптомите на "умирането" че тука сме слаби в ясновидството
Хайде със здраве и дано решиш проблема бързо и евтино!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Тоя Митко на 5-ти километър е най-големия лъжец. Преди години , когато му посещавах сервиза винаги го хващах в лъжа и най-лошото , никога не ми оправяше колата. Аз лично с годините и непрестанно обикаляне по сервизите , установих че в Бургас има точно един сервиз където уж разбират малко повече от всички останали. Това е сервиза зад била , повечето от вас го знаят вече. Моя съвет е да си закараш там колата , търси Апи-то , Митко , Колю .
Поздрави ,
Д.Г.
Поздрави ,
Д.Г.
Специалист-Икономист
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2