Проблем в Централния блок AIRBAG - 525D '01
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
Проблем в Централния блок AIRBAG - 525D '01
Здравейте Коелги
Имам проблем с airbag-а, лампата ми свети на таблото. В оторизиран сервиз ходих и откриват че няма връзка с централния блок. Купих ново блокче , но след монтажа се оказа че няма връзка и с него. Казах ми че в това блокче има кондензатори и Li-Jo батерия които след като се разредят (поради липсан на напрежение) и блокчето ставало неизползваемо. Така ли е или са ме пуснали по пързалката
, за да ми свитнат още некой лев. Искам да подчертая че датчика на седалката до шофьора е сменен с нов в Камор, коланите не заяждат, волана е претапициран но не е свалян. Някой дали има решение на проблема с блокчето за управление, и възможноли е да е от друго място проблема. Някой сервиз специализиран?
Имам проблем с airbag-а, лампата ми свети на таблото. В оторизиран сервиз ходих и откриват че няма връзка с централния блок. Купих ново блокче , но след монтажа се оказа че няма връзка и с него. Казах ми че в това блокче има кондензатори и Li-Jo батерия които след като се разредят (поради липсан на напрежение) и блокчето ставало неизползваемо. Така ли е или са ме пуснали по пързалката

1 мнение
• Страница 1 от 1