Проблем с фабричната аларма
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с фабричната аларма
Здравейте колеги,
ще се радвам ако някои може да ми помогне по следния проблем който имам.... става дума за 520i 97г.
Значи когато пробвам да заключа колата от копчето на ключа не винаги става работата, в тоя случай когато не стане трябва да заключа от клучалката и алармата тогава не се активира, а съм сигурен, че копчето си работи, защото след като заключа от ключалката и натисна копчето на ключа светва осветлението на колата което доказва че проблема не е от самото копче... Другото нещо което забелязвам е че при продължително натискане на копчето за отключване трябва да свали и стъклата, но и това не го прави винаги. Проблема е, че или всичко си работи нормално, или само работи копчето за отключване (без да сваля стаклата) и копчето за багажника.
ще се радвам ако някои може да ми помогне по следния проблем който имам.... става дума за 520i 97г.
Значи когато пробвам да заключа колата от копчето на ключа не винаги става работата, в тоя случай когато не стане трябва да заключа от клучалката и алармата тогава не се активира, а съм сигурен, че копчето си работи, защото след като заключа от ключалката и натисна копчето на ключа светва осветлението на колата което доказва че проблема не е от самото копче... Другото нещо което забелязвам е че при продължително натискане на копчето за отключване трябва да свали и стъклата, но и това не го прави винаги. Проблема е, че или всичко си работи нормално, или само работи копчето за отключване (без да сваля стаклата) и копчето за багажника.
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Да,има. Наскоро сменявах и ми казаха, че при нащте ключове времето за смяна е около 1 минута.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
И да се разпрограмира не е проблем да се програмира пак
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... A%EB%FE%F7
Дано съм помогнал.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... A%EB%FE%F7
Дано съм помогнал.

- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Много се извинявам на колегата, че пиша в темата му, но искам да попитам как да разбера на моята Е39 дали имам фабрична аларма?Купих я с 2 ключа, но и 2-та нямат копчета, напълно обикновени. И мога ли да си купя други ключове с които да си отварям като хората с копчетата на тях. 

Нямаш ли поне в средата едно копче /с емблемата на БМВ/ което включва една лампичка отред на ключа? Ако са ти такива ключовете няма да станеsignala написа:много се извинявам на колегата че пиша в темата му,но искам да попитам как да разбера на моята е39 дали имам фабрична аларма?купих я с 2 ключа но и 2-та нямат копчета,напълно обикновени.и мога ли да си купя други ключове с които да си отварям като хората с копчетата на тях

- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
ми нямам и такова копче според мен и двата ключа са правени имат емблеми но не се натискат и няма лампичка.неможе да не се измисли нещо 

- Константинов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02
Re: е39 проблем с фабричната аларма
ro6lyo написа:здравейте колеги ще се радвам ако някои може да ми помогне по следния проблем който имам.... става дума за 520i 97г.
начи когато пробвам да заключа колата от копчето на ключа не винаги става работата, в тоя случай когато не стане трябва да заключа от клучалката и алармата тогава не се активира, а съм сигорен че копчето си работи защото след като заключа от ключалката и натисна копчето на ключа светва осветлението на колата което доказва че проблема не е от самото копче... другото нещо което забелязвам е че при продалжително натискане на копчето за отключване трябва да свали и стъклата но и това не го прави винаги... проблема е, че или всичко си работи нормално, или само работи копчето за отключване (без да сваля стаклата) и копчето за багажника.
На мен ми прилича на комфорт модул. Дано да не е това!
- Константинов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02
13 мнения
• Страница 1 от 1