E 39 проблем със клаксона
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
E 39 проблем със клаксона
здравейте ! от няколко месеца имам Е 39 520i 99година автоматик(типтроник)
и имам няколко проблема :
1. клаксона ми не работи ..... като я купувах работеше но още във автокъщата и смениха едно съединение там по охладителната уредба и ме съмнява 4е сиг са откачили някой кабел. възможно ли е това ?? смисъл каде стои изобщо тая свирка . как мога да стигна до нея ???
2.друг проблем които имам е едно много гадно и дразнещо скърцане във предната част от страната на шофиора . сякаш 4е пружината ми скърца .... ???? възможно ли е това ???? или от каде може да идва този шум. появява се като мина през някои неравност. а и също дори като въртя на място волана се чува същото скърцане. от каде може да е ?? благодаря предварително
1. клаксона ми не работи ..... като я купувах работеше но още във автокъщата и смениха едно съединение там по охладителната уредба и ме съмнява 4е сиг са откачили някой кабел. възможно ли е това ?? смисъл каде стои изобщо тая свирка . как мога да стигна до нея ???
2.друг проблем които имам е едно много гадно и дразнещо скърцане във предната част от страната на шофиора . сякаш 4е пружината ми скърца .... ???? възможно ли е това ???? или от каде може да идва този шум. появява се като мина през някои неравност. а и също дори като въртя на място волана се чува същото скърцане. от каде може да е ?? благодаря предварително

само газ и ляв мигач 

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
Re: E 39 проблем със клаксона
puh4o написа:здравейте ! от няколко месеца имам Е 39 520i 99година автоматик(типтроник)
Клаксоните колега, се намират под предната броня. Т.е. като вдигнеш колата на крик, свалиш предна лява гума и предната част на пластмасовия подкалник ще ги видиш. А скърцането на вратата най-вероятно е от уплътнението - смени го.
скъпцане
ок азз клаксоните ги намерих каде стоятт и тия дни ще ходя на елтехник да ги види 6тоо не бачкат и дали изобщо броблема е във тях или някаде по веригата.
апак туй скърцане не е от уплатнение определено.
тряяя отида да я вдигнат и поогледат .
все пак мерси
апак туй скърцане не е от уплатнение определено.
тряяя отида да я вдигнат и поогледат .

все пак мерси

само газ и ляв мигач 

5 мнения
• Страница 1 от 1