Относно монтиране на аларма е 39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Относно монтиране на аларма е 39
Здравейте колеги понеже на моята хубавица не ми работи дистанционното на ключа или някои ми е игнорирал системата за отваряне и затваряне на колата с дистанционно понеже като натисна копчето диода на дистанционното свети но няма реакция от страна на колата.Не мога да отида в оторизиран сервиз специално зарди този проблем и затова смятам да си монтирам аларма с която да реша проблема.Понеже съм монтирал доста аларми и съм се занимавал с това доста време мисля да се справя сам но за целта ми е необходима и информация за инсталацията на колата да огледам нещата преди да предприема каквито и да били действия (все пак това си е BMW) Ако някой може да ми помогне моля да сподели.
B M W
- боцко
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520,523
аз
Аз сега си слагам да ти кажа чесно ако само искаш да си заключваш и отключваш не е трудно. Мяташ алармата над акумолатора и слагаш 2 релета ,на управлението им сварзваш от алармата заключване и на другото отключване и всяко се явава ключ. Всеки ключ го сварзваш към кабелите на задната ключалка успоредно които казват на блока да отключ и заключ така емолираш задната ключалка все едно тя дава сигнала кам блока и си ти. Много е лесно и задния капак да се отваря от алармата ако има ткава функция има 1 кабел които се сварзва кам алармата тои реагира (отваря капака) към маса не помня вече цвят . Ако иска6 и стъклата да се дигат като заключваш става сложно трябват диоди и релета пак става но тогава трябва да я монтираш в таблото и от там си издираш рацете като мен. Успех!!! Ако имаш въпроси запвядаи
)
)
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
А пробва ли да преобучиш ключа си. Виж това: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... A%EB%FE%F7
колегата е прав , аз като си взех моята не ми работеше ключа но го обучих от тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... A%EB%FE%F7 и сега бачка без проблем, това се получава като се сваля акомулатора. Пробвай преди да дадеш 200 лв
6 мнения
• Страница 1 от 1