Музика от Nokia N82 към колоните в колата?-РЕШЕНО!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Музика от Nokia N82 към колоните в колата?-РЕШЕНО!
от Боби Кацарски в Х.Димитър /магазин за музика/ си взех Mp3 FM модулатор който се вкл.към запалката има USB порт за USB Flash и кабелче което вкл. към телефона. Може даже да се използва като хендс фрий /звука минава през колоните на касетофона/

Последна промяна blackrider на 05 Авг 2008, 18:33, променена общо 3 пъти
Re: Музика от Nokia N82 към колоните в колата?
blackrider написа:И аз съм 1-н от многото питащи. Със стандартния модул с касетка съм на Е39. Чейнджър не ставало ,казват? Чудя се обаче има ли нек'ва фатка да си включвам музичка от телефона? Няк'ви идеи?
С твоя телефон не става, но с този ДА http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 1513&go=GO

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Нещо не мога да видя разлика между 2-та телефона? Какво в повече има N78 ? Правих сравнения между 2та ,би ли ми разяснил къде е причината?
в аудиопорта ли?
Ето какво имат 2та телефона:
Н78 :
2.4" дисплей, FM трансмитер, Carl Zeiss Tessar, автофокус, 3.5 мм аудиопорт, Navi навигационен бутон, VGA видеозапис при 15 fps, UPnР
Н82: автофокус, ксенонова светкавица, ТВ изход, запис на VGA видео при 30fps, акселерометър, Carl Zeiss оптика, A-GPS, 3.5 мм аудиожак, стерео говорители

Ето какво имат 2та телефона:
Н78 :
2.4" дисплей, FM трансмитер, Carl Zeiss Tessar, автофокус, 3.5 мм аудиопорт, Navi навигационен бутон, VGA видеозапис при 15 fps, UPnР
Н82: автофокус, ксенонова светкавица, ТВ изход, запис на VGA видео при 30fps, акселерометър, Carl Zeiss оптика, A-GPS, 3.5 мм аудиожак, стерео говорители
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
blackrider написа:Нещо не мога да видя разлика между 2-та телефона?
...FM трансмитер...
Сега по-добре ли виждаш разликата

можеш! с касетка такава с кабелче, жак 3.5мм. От изхода на Нокиата се продават адаптерчета които от Поп Порт на нокиата стават 3.5мм
ЕДИТ: ето ти такъв адаптер в бг незнам откъде да си го вземеш обаче :
тук

ЕДИТ: ето ти такъв адаптер в бг незнам откъде да си го вземеш обаче :
тук
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Пускаш едно кабелче към предусилвателя на радиото, от другата страна го свързваш с нокиата чрез жака, слагаш една празна касетка в касетофона и стават нещата. Дори като ти се обади някой ще го чуваш от високоговорителите.
- zlaten28
- Потребител
-
- Кара: Bmw E39 525TDS i 520i 125kw
- Детайли за колата: Постои Бмв и други коли....
9 мнения
• Страница 1 от 1