На Климатик губи мощност

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 23 Авг 2008, 18:52

Колега, карам абсолютно същия автомобил и при мен е така... :confused: Спъва се колата, няма спор и то при ниските обороти, над 2-2500 вече не се усеща толкова, не че го няма пак. Ако си с климатроник, а не само с климатик пробвай да го включиш да върти само въздуха в купето без да вкарва външен. Дали аз си въобразявам, но май е малко по-добре. Вътрешния въздух в колата след 2-3 мин е значително по-студен от външния и явно това спомага за по-малкото натоварване на компресора на климатика. Пак казвам че може и да бъркам, може да е внушение, на мен така ми се струва, нека колегите и те да изразят мнение, но... :roll: Все пак нищо не пречи да пробваш и двата вариянта при приблизително еднаква скорост на една и съща предавка как се държи автомобила ;)
Мой съвет - не бързай да я даваш по майстори, щото разбирачи много, всеки ще иска да пипне тук и там да изкара 20 лв, а на теб това може да ти струва доста повече!
Ако не забелязваш някакъв проблем не се хващай да поправяш работещи неща... :mhihi:
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 23 Авг 2008, 19:02

Абе то усецането са вzрвеж е доста субективна работа така 4е който не усеца спzване може да е просто спокоен ьофйор. И нови коли сzм карал сzс сходно сzотноьение телго пауар и те се спzват по сzция на4ин особено на ниски обороти.. Сега предполагам 4е на 540 поßняма да се усеца ма кво да правим.. Шанс :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от marione » 23 Авг 2008, 19:11

Не си прави екперименти да включваш климатика при 140 км включва се до към 2000 оборота
Явно има някакъв проблем защото при мен не се усеща като е включен

Предишна

Назад към E39