Двигател на Е39 ТДС колко издържа в км?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Двигател на Е39 ТДС колко издържа в км?
Здравейте,
може ли някой да ми каже колко издържа двигателя на 525 тдс (долу горе в километри), ако е потдържан добре и дали си струва да се вземе 525 тдс на 300 000 хил.км. 1997г.
може ли някой да ми каже колко издържа двигателя на 525 тдс (долу горе в километри), ако е потдържан добре и дали си струва да се вземе 525 тдс на 300 000 хил.км. 1997г.
за тази година ти на колко мислиш са дизелите.. има 525д 2001-2002 на по 250 000 в мобиле.де, така че едва ли е само на 300 000 тдс-а, двигатела ако не е прегряван но ти няма как да разбереш, ще се обадат ново Турбо и Нафтова помпа ако не са сменяни - кам 3000,3500лв мисля е цената на 2-те , няма как те са си консумативи
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
natla написа:на сервиз не може ли да се установи да ли е прегрял двигателя
Ако е изкривил главата може!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
има и много добреизглеждащи и поддържани милионници
.
ТДС в българия под 200 -250 000 забрави да намериш. Виж 520-ка и на по 100 се намират, ама пак трудно.
Не вярвям някой да може да ти отговори на въпроса, така че не се мори толкова, важното е колата да те грабне.

ТДС в българия под 200 -250 000 забрави да намериш. Виж 520-ка и на по 100 се намират, ама пак трудно.
Не вярвям някой да може да ти отговори на въпроса, така че не се мори толкова, важното е колата да те грабне.
така е колега, аз мойта ТДС-ка я взех на 145 000 км ама вярваш ли че е на толкова
веднъж ходих при едно момче да ми изчисти една грешка на айрбаг-а ивика искаш ли да видим дали е зануляван километража, аз му викам е става ли, той ми вика може да се разбере ако не е направено като хората ама и на него на комп-а му изкара толкова километри, но се съмнявам да е на толкова
. така че отиваш гледаш ако ти хареса взимаш и после квото трябва се сменя, не е гаранция че колата ако е на по-малко километри ще е по здрава, все пак колите се правят от компютъризирани роботи но и те не са безгрешни, а също така може материала на микро ниво да не е толкова добър на колата с по-малкото километри, абе гаранция франция дет се вика всичко е на късмет 

веднъж ходих при едно момче да ми изчисти една грешка на айрбаг-а ивика искаш ли да видим дали е зануляван километража, аз му викам е става ли, той ми вика може да се разбере ако не е направено като хората ама и на него на комп-а му изкара толкова километри, но се съмнявам да е на толкова

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега ,основно гледай техническото състояние на колата ,и задължително пълен преглед в оторизиран сервиз ,колко километража на ден се връщат пред очите ми не ти трябва да знаеш -повече от 30
А това става с нужните познания и техника ,успех 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Колега - колата е като жената - гледаш я отвън хубава, а пък какъв дзер ше се окаже никой не може да ти каже
Иначе как си представяш някой тука да ти каже става или не колата - 300000 за 11 години е нормално. Нали не си мислиш че тия дето са на по 150000 са реални?

Иначе как си представяш някой тука да ти каже става или не колата - 300000 за 11 години е нормално. Нали не си мислиш че тия дето са на по 150000 са реални?
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Замислете се по колко карате вие на година и след това го умножете примрно по 1.5 или 2 и след това по годините. Така ще получите ориентировъчните км на колата. Примерно аз навъртам по около 40-45 хиляди на година в БГ, а имам приятели които правят по 60-70 хиляди. Умножи ги сега по годините и се получава изненада. Но принципа е, че които кара много той си поддържа колата. Поне аз мисля така де.
- iii
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: www.transmaks.com
е колега работех малко зад граница карах една служебна корса 1.3дизел 2005година купена нова от магазин преди два месеца направи 280000км за 3години мале
и после като се замисля идва някои бг автоджамбаз пла6та за нея накои лев карая във бг върти километража на 90000км и казва тая корса баба германка е ходила на пазар само, малеееее и тук се радва6 малеееее само 90000км а тя. 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Не знам дали съм пускал тука обявата, в Мобилето имаше една 2001 г. 530Д на 800 000 км
Работила към немските пощи или Дойче Пост, поне така предполагам няма как иначе
Понеже ми се видя правописна грека ми обясниха какъе в принципа: Взима я Иван от Хамбург и кара нещо си в Мюнхен. Където се качва Веско и кара нещо си въф Франкфурт, където се качва Ники и кара до Берлин.. и така нататъка... а колата практически не изстива... дали е вярно или не, не знам но колата си беше на 800 000 км

Понеже ми се видя правописна грека ми обясниха какъе в принципа: Взима я Иван от Хамбург и кара нещо си в Мюнхен. Където се качва Веско и кара нещо си въф Франкфурт, където се качва Ники и кара до Берлин.. и така нататъка... а колата практически не изстива... дали е вярно или не, не знам но колата си беше на 800 000 км

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Ами да взема да се включа като разбирач, моита е взета на 280к от германия преди 3-4 години, вече е на 354к и за момента освен смяна на веригите и редовна смяна на масла и филтри друго не е бутано по двигатела, за сметка на това с окачването има повече ремонти, ама то с наште пътища...
Ако е поддържана няма да е проблем да я караш още доста време
Ако е поддържана няма да е проблем да я караш още доста време
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
15 мнения
• Страница 1 от 1