Анормално поведение на оборотите
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Анормално поведение на оборотите
Здравейте,
от скоро имам следния проблем ( може би вече месец) когато като дам гас качва на 4-та, 5-та скорост и съм около 2 хил. оборота първо се качат рязко, после падат и пак почват да се вдигат. Някои да е имал подобен проблем
Ще се радвам да озная какво е на 525 тдс-ката, защото диагностиката която бях направил .. не показа нищо 
от скоро имам следния проблем ( може би вече месец) когато като дам гас качва на 4-та, 5-та скорост и съм около 2 хил. оборота първо се качат рязко, после падат и пак почват да се вдигат. Някои да е имал подобен проблем

- poklonnik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: сгодни женици
Re: Анормално поведение на оборотите
vemca написа:Здравейте,
от скоро имам следния проблем ( може би вече месец) когато като дам гас качва на 4-та, 5-та скорост и съм около 2 хил. оборота първо се качат рязко, после падат и пак почват да се вдигат. Някои да е имал подобен проблем![]()
Ще се радвам да озная какво е на 525 тдс-ката, защото диагностиката която бях направил .. не показа нищо
и го прави само на клима или ?
e-30 forever
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
А дали не ти е заминал съединителя??? Малко ми прилича на тоя филм
Като разбереш от какво е да кажеш!

Като разбереш от какво е да кажеш!

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Извинявам се предварително,че пиша в темата на колегата /дано не се сърди много
/ Каква е цената на цялостна смяна на съединител? Имам предвид само хубави и най-вече истински части де
ПП сега ще поровя из темите, че може и някой да е писал вече по тоя въпрос
ПП2 А също така да питам съединителя саморегулиращ ли е или? Хидравличен ли е? Малко ламерски въпроси от моя страна, ама до сега не съм го сменял, ама май ще се наложи
И за да не е само ОФФ на колегата с проблема ще му кажа, че си е чист съединител неговото

ПП сега ще поровя из темите, че може и някой да е писал вече по тоя въпрос

ПП2 А също така да питам съединителя саморегулиращ ли е или? Хидравличен ли е? Малко ламерски въпроси от моя страна, ама до сега не съм го сменял, ама май ще се наложи

И за да не е само ОФФ на колегата с проблема ще му кажа, че си е чист съединител неговото

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Има и по-евтин начин.Във важни теми има една тема,която е за цени на части.Там колега е писал,че е намерил съединител комплект за около 370-400 лева.В понеделник и аз ще сменям съединител и тогава ще напиша по-подробно.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Притискател и феродов-ЛУК,лагера-незнам-общо 240лв.+150 за работа.И сега направо излитам.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
10 мнения
• Страница 1 от 1