.::комерсиална::.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
.::комерсиална::.
Здравейте колеги,
гледам че повечето от вашият раздел си търсят нови фарове за техните Е39-ки та реших да ви предложа една премлива оферта. Ако се съберете 4 или повече човека желаещи фарове като тези на снимката мога да ви ги доставя до 5 Август на цена от 490лева. Фаровете са на FK Automotive Germany и си имат всичко за монтаж, както и немския TUV сертификат. Също искам да знаете че фарът е със електро моторчета за реглаж. По номер от каталогът на FK e FKNS035
При интерес моля пишете на лично или във темата.
Извинявам се на модераторите ако разделът не е подходящт.
Поздрави

гледам че повечето от вашият раздел си търсят нови фарове за техните Е39-ки та реших да ви предложа една премлива оферта. Ако се съберете 4 или повече човека желаещи фарове като тези на снимката мога да ви ги доставя до 5 Август на цена от 490лева. Фаровете са на FK Automotive Germany и си имат всичко за монтаж, както и немския TUV сертификат. Също искам да знаете че фарът е със електро моторчета за реглаж. По номер от каталогът на FK e FKNS035
При интерес моля пишете на лично или във темата.
Извинявам се на модераторите ако разделът не е подходящт.
Поздрави

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Мен също ме бройте ако трябва и капаро ще оставя, но искам ако може да е с черна основа това лъскавото много "селско", мнението си е лично мое!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
titikaka написа:Мен също ме бройте ако трябва и капаро ще оставя, но искам ако може да е с черна основа това лъскавото много "селско", мнението си е лично мое!!!
Всеки си има различен вкус и затова са направени много модели но в момента има промоция на този артикул който е хромиран и затова е на тази цена. Все пак тази цена е съизмерима със турските и китайски ментаци за които не ми се говори. Цената имаче на черни е 600 лева без моторчета а със моторчета ........ тегаво става.
Дилян Пенчев написа: МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Прав си това не е точният форум за твоята цел!
Струва ми се, че трябва да се свържеш с админите и да си пуснеш платена обява във подфорум :Продава:!
Успех!
Струва ми се, че трябва да се свържеш с админите и да си пуснеш платена обява във подфорум :Продава:!
Успех!

6 мнения
• Страница 1 от 1