Накладки?!?!?!??
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- defect
- Потребител
-
- Кара: 535d e60
Накладки?!?!?!??
Здравейте колеги,
Тая търсачка така като гледам май не работи, но имам 1 въпрос, за който не намерих тема.
Оня ден ми светна 1 лампичка, която представлява нещо подобно:
((!))
Доколкото знам, това е сигнал от датчика на някое от колелата, че феродото на накладките свършва и се налага смяна.
Дали тази лампа е точно за това и ако да, има ли некви по-специални правила за смяната на накладките, за да си ги сменя сам, щото повече в тия нещастни сервизи колата няма да си закарам - супер зле са, 1 масло така ми смениха, че да се чудя как да не ги пребия после.
А, и освен от камор откъде още могат да се купят?
Благодаря предварително
Тая търсачка така като гледам май не работи, но имам 1 въпрос, за който не намерих тема.
Оня ден ми светна 1 лампичка, която представлява нещо подобно:
((!))
Доколкото знам, това е сигнал от датчика на някое от колелата, че феродото на накладките свършва и се налага смяна.
Дали тази лампа е точно за това и ако да, има ли некви по-специални правила за смяната на накладките, за да си ги сменя сам, щото повече в тия нещастни сервизи колата няма да си закарам - супер зле са, 1 масло така ми смениха, че да се чудя как да не ги пребия после.
А, и освен от камор откъде още могат да се купят?
Благодаря предварително

Сексът е като игра на бридж: ако партньорът ти не е добър, дано имаш добра ръка . . . 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Провери ли нивото на спирачната течност, и огледай добре гумите като престоиш или натисни няколко пъти педала и ако е мек имаш проблем със спирачната уредба - изтичане на спирачна течност.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Колега не се сърди, ама вземи си смени именцето, че този "дефект" не ти подхожда, или имаш нещо впредвид.
- defect
- Потребител
-
- Кара: 535d e60
Благодаря, хора, всъщност нямам абсолютно никаква разлика в спирането, нито педала омеква, всичко си е 6, просто лампичката светна и погледнах, че е изтъняло феродото. Но за нивото на спирачната течност не съм се сетил, ще го погледна след работа, въпреки че в гаража, където седи колата няма следи от каквито и да било течове.
А именцето не бих си сменил - така се казваше старата ми банда, с която свирех и имам добри спомени от нея. Чуй оттук и ще разбереш защо
А именцето не бих си сменил - така се казваше старата ми банда, с която свирех и имам добри спомени от нея. Чуй оттук и ще разбереш защо

Сексът е като игра на бридж: ако партньорът ти не е добър, дано имаш добра ръка . . . 

- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Удивителната поне в моята кола е точно за датчика на накладките.
Наскоро имах повреден датчик и точно тази лампичка светеше.
Наскоро имах повреден датчик и точно тази лампичка светеше.
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Смяна на накладки предстои. Текстар или Лукас от ул.Цар Симеон за около 70-90лв. + датчик ако се е скапал 25-30лв.
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
дам и моя датчик отзад е преебан и свети !! а накладки OMP към 120лв са но разиката е огромна в спирането !!!
12 мнения
• Страница 1 от 1