Помощ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ?
Вчера натиснах в менюто на бК,някакво копче и изгасна дисплея и сега несвети влизам в телевизора но само звук,картина нямя.Помогнете как да го пусна отново.благодаря ви предварително!

Re: Помощ?
Ako си с навигация,на нея има две големи копчета,лявото е за усилване,дясното за превъртане в менюто,натисни дясното и трябва да светне дисплея
Re: Помощ?
Аз съм с голямата нави,затова не знам при тебе какво е.Нека колеги които са с такава нави да споделят.Съжелявам че не мога да те ориентирам
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
sandokan написа:Аз също съм с голямата навигация,влезнах в менюто и с десното копче натиснах нещо и се скри дисплея.Помогнете моля ви.Колата не е моя и да не плащам тоя компютър!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
колега, горе пишеш, че само ТВ не свети .... така ли е?
Ако е така, то няма нищо общо с компютъра ... евентуално може би тунера си го накарал да търси канали и ако е дигитален тунер не намира нищо в БГ и затова стои черен.
Ако целия монитор не свети, значи имаш проблем, но не може от едно натискане на копче да се развали по този начин. Има меню за изключване на монитора (при нощно каране е супер!), но при повторно натискане на дясното копче се появява отново!
не свети абсолютно нщо монтора е в черно сякаш е изключен.Гледай сега каква е работата:рових си аз в менюто разход,тв,навигация върнах се в менюто и долу в дясната част пишеше нещо сега не помня точно какво и влязох в него след малко монитора се затъмни и това беше.Свалях акумулатора за да го рестартирам но никакъв успех!!!!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
sandokan написа:Ако някой знае нещо по въпроса,да пише много бързо че изгорех с 2000 лв.![]()
![]()
![]()
не си изгорел бе, споко ...
ако искаш бързо решение, отиди в ДАРУ или Камор и нека да го видят какво си натиснал ... евентуално ще си платиш за разчитане на грешките ... то е ясно че требва да се види лично

10 мнения
• Страница 1 от 1