Акумолатор - въпрос?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vladibkolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м Трезвен!!!
- Детайли за колата: Е39, 525 тдс
Акумолатор - въпрос?
Колеги онзи ден колата беше около 5-6 часа на касетофон и лампи в купето и после едвам завъртя.....................беше поизтощен акумолатора, но запали все пак. След което светна лампата на нивомата и аз го приех като грешка и загасих след няколко минути като запалих пак лампата на нивомата вече не светеше..............но както и да е, та днес като се прибирах я натиснах доста и започна да прекъсва на около 4500 оборота. Нафтата ми беше някаде около 15 л. Та мисълта ми е дали не е дало някакви грещки от акумолатора и да се е отразило на вървенето или е просто заради малкото гориво в резервоара. Ако някои знае Благодаря!!!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Че каква грешка да дава, нали алтернатора работи правилно. По скоро си почисти резервоара. Запознатите да допълнат.
Най вероятно е признак на заминаваща си помпа в резервоара. Моята кола когато я купих акумулатора и свършваше ако ламмпите в колата светят около 20мин само че никога не се е отразявало на вървенето. Имаше записани грешки само за акумулатора и това е. Но е добре да го заредиш и ако пак направи така като се има в предвид че е лято -направо нов. Колата е фрашкана с електроника която не работи добре с по-малки напрежения.
Доста кончета в един обор.

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
1. Нивомата скоро ще "умре". Наблюдавай колата след като пренощува, дали от едната страна не "пропада".
2. Помпа в резервоара, при tds е детска болест (едва ли може да се нареече така при пробег повече от 300'000км)!
2. Помпа в резервоара, при tds е детска болест (едва ли може да се нареече така при пробег повече от 300'000км)!

- vladibkolev
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за сега колеги на Ледения: Ще ти отговоря утре като видя сутринта, но до сега не съм забелзал да пропада, а ако се наложи да го правя нивомата кажи некви цифри ако знаеш и за помпата разбира се.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Сферите бяха около 370лв в ДаруКар. Аз, а и който и да е колега с клубна карта може да ти ги вземе с отстъпка (м/у 7-11% за различните части).
Помпата беше около 250-280лв.
Успех!
Помпата беше около 250-280лв.
Успех!

- vladibkolev
- кандидат ентусиаст
-
7 мнения
• Страница 1 от 1