ГНП 2.5tds ПОМОЩ номер 994
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stefan_bmw7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38 725 tds;Pajero 2 ;E66 730d
Колега много ми е интересно защо отремонтираш само тези ,на които излишното гориво им е отзад,като разликата е само в капака на пло4катаdani_94 написа:...to6i_Racing написа:...wmb написа:...

Последна промяна ivan. на 02 Юли 2008, 0:20, променена общо 1 път
stefan_bmw7 написа:а за колко време става тоя ремонт на помпата и гаранция някаква че след това ще запали колата
Ремонта трае около 2 часа, и след това давам гаранция 5 години за електрониката на помпата...
ivan. написа:Колега много ми е интересно защо отремонтираш само тези ,на които излишното гориво им е отзад,като разликата е само в капака на пло4катаdani_94 написа:...to6i_Racing написа:...wmb написа:...
Незнам дали си отварял капака на помпата с излишното гориво отгоре и отзад, но ако не си, го направи и ще видиш голямата разлика...

Колега а ти дали не бъркаш гнп монтирано в ауди и в бмв?dani_94 написа:stefan_bmw7 написа:а за колко време става тоя ремонт на помпата и гаранция някаква че след това ще запали колата
Ремонта трае около 2 часа, и след това давам гаранция 5 години за електрониката на помпата...ivan. написа:Колега много ми е интересно защо отремонтираш само тези ,на които излишното гориво им е отзад,като разликата е само в капака на пло4катаdani_94 написа:...to6i_Racing написа:...wmb написа:...
Незнам дали си отварял капака на помпата с излишното гориво отгоре и отзад, но ако не си, го направи и ще видиш голямата разлика...
Обосновавам се -гнп за ауди се раз4аркова,или по-то4но управлението,за разлика от гнп-тата на една др. марка

ivan. написа:Аи да си говорим за гнп4е в бош с приема олекваме със 6 стотака
Колега, на Ауди, Фолксваген, Сеат, Шкода, Мерцедес, БМВ, Опел............ се монтират помпи Бош, електрониката им не се различава съществено и работи на един и същи принцип, и на колегата който се оплакваше че си оставил колата в Пежо сервиза и му счупили колата, аз я оправих в неделя и той си я е взел в понеделник, като изках да разбера, какво са му казали в сервиза... Кой му е оправил помпата??? Колата му беше БМВ 325 ТДС, 143к.с., а помпата му е БОШ с излишното гориво е отзадната страна, а не отгоре на самият капак...

Колега разли4ават се бош пло4ките;dani_94 написа:ivan. написа:Аи да си говорим за гнп4е в бош с приема олекваме със 6 стотака
Колега, на Ауди, Фолксваген, Сеат, Шкода, Мерцедес, БМВ, Опел............ се монтират помпи Бош, електрониката им не се различава съществено и работи на един и същи принцип, и на колегата който се оплакваше че си оставил колата в Пежо сервиза и му счупили колата, аз я оправих в неделя и той си я е взел в понеделник, като изках да разбера, какво са му казали в сервиза... Кой му е оправил помпата??? Колата му беше БМВ 325 ТДС, 143к.с., а помпата му е БОШ с излишното гориво е отзадната страна, а не отгоре на самият капак...
за ауди и т.н. пло4ките нямат 4етец,а са на някакъв магнитен импулс(може да не се изразявам правилно)няма триене,докато при бмв са с 4етец триещ по писти.Искам да те попитам-ремонтираш ли пистите при пло4ките на бмв

by ''kompleksa''
ivan. написа:Колега разли4ават се бош пло4ките;dani_94 написа:ivan. написа:Аи да си говорим за гнп4е в бош с приема олекваме със 6 стотака
за ауди и т.н. пло4ките нямат 4етец,а са на някакъв магнитен импулс(може да не се изразявам правилно)няма триене,докато при бмв са с 4етец триещ по писти.Искам да те попитам-ремонтираш ли пистите при пло4ките на бмв
Не колега, ти говориш за електроните помпи на които излишното гориво им излиза отгоре на капака, и тях не ги ремонтирам... Аз говоря за помпите на които излишното гориво им е отзад на капака, и тях ги ремонтирам...
При интерес, в по преден пост ми има координатите...
Успех на всички...

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2