ГНП 2.5tds ПОМОЩ номер 994

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 725 tds;Pajero 2 ;E66 730d

Мнение от stefan_bmw7 » 09 Юни 2008, 17:48

а за колко време става тоя ремонт на помпата и гаранция някаква че след това ще запали колата :?:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 10 Юни 2008, 12:37

dani_94 написа:
to6i_Racing написа:
wmb написа:...
...
...
Колега много ми е интересно защо отремонтираш само тези ,на които излишното гориво им е отзад,като разликата е само в капака на пло4ката :roll:говорим за гнп монтирано на БМВ ;)
Последна промяна ivan. на 02 Юли 2008, 0:20, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от dani_94 » 13 Юни 2008, 9:49

stefan_bmw7 написа:а за колко време става тоя ремонт на помпата и гаранция някаква че след това ще запали колата :?:

Ремонта трае около 2 часа, и след това давам гаранция 5 години за електрониката на помпата...

ivan. написа:
dani_94 написа:
to6i_Racing написа:
...
...
Колега много ми е интересно защо отремонтираш само тези ,на които излишното гориво им е отзад,като разликата е само в капака на пло4ката :roll:

Незнам дали си отварял капака на помпата с излишното гориво отгоре и отзад, но ако не си, го направи и ще видиш голямата разлика...
Изображение

Аватар

Мнение от ivan. » 02 Юли 2008, 0:12

dani_94 написа:
stefan_bmw7 написа:а за колко време става тоя ремонт на помпата и гаранция някаква че след това ще запали колата :?:

Ремонта трае около 2 часа, и след това давам гаранция 5 години за електрониката на помпата...

ivan. написа:
dani_94 написа:
to6i_Racing написа:
...
...
Колега много ми е интересно защо отремонтираш само тези ,на които излишното гориво им е отзад,като разликата е само в капака на пло4ката :roll:

Незнам дали си отварял капака на помпата с излишното гориво отгоре и отзад, но ако не си, го направи и ще видиш голямата разлика...
Колега а ти дали не бъркаш гнп монтирано в ауди и в бмв?
Обосновавам се -гнп за ауди се раз4аркова,или по-то4но управлението,за разлика от гнп-тата на една др. марка :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от ivan. » 04 Юли 2008, 0:14

Аи да си говорим за гнп ;)4е в бош с приема олекваме със 6 стотака
Изображение
by ''kompleksa''

Потребител
Аватар

Мнение от dani_94 » 04 Юли 2008, 18:35

ivan. написа:Аи да си говорим за гнп ;)4е в бош с приема олекваме със 6 стотака

Колега, на Ауди, Фолксваген, Сеат, Шкода, Мерцедес, БМВ, Опел............ се монтират помпи Бош, електрониката им не се различава съществено и работи на един и същи принцип, и на колегата който се оплакваше че си оставил колата в Пежо сервиза и му счупили колата, аз я оправих в неделя и той си я е взел в понеделник, като изках да разбера, какво са му казали в сервиза... Кой му е оправил помпата??? Колата му беше БМВ 325 ТДС, 143к.с., а помпата му е БОШ с излишното гориво е отзадната страна, а не отгоре на самият капак...
Изображение

Аватар

Мнение от ivan. » 04 Юли 2008, 20:26

dani_94 написа:

Колега, на Ауди, Фолксваген, Сеат, Шкода, Мерцедес, БМВ, Опел............ се монтират помпи Бош, електрониката им не се различава съществено и работи на един и същи принцип, и на колегата който се оплакваше че си оставил колата в Пежо сервиза и му счупили колата, аз я оправих в неделя и той си я е взел в понеделник, като изках да разбера, какво са му казали в сервиза... Кой му е оправил помпата??? Колата му беше БМВ 325 ТДС, 143к.с., а помпата му е БОШ с излишното гориво е отзадната страна, а не отгоре на самият капак...
Колега разли4ават се бош пло4ките;
за ауди и т.н. пло4ките нямат 4етец,а са на някакъв магнитен импулс(може да не се изразявам правилно)няма триене,докато при бмв са с 4етец триещ по писти.Искам да те попитам-ремонтираш ли пистите при пло4ките на бмв :?:
Изображение
by ''kompleksa''

Потребител
Аватар

Мнение от dani_94 » 04 Юли 2008, 20:50

ivan. написа:
dani_94 написа:

Колега разли4ават се бош пло4ките;
за ауди и т.н. пло4ките нямат 4етец,а са на някакъв магнитен импулс(може да не се изразявам правилно)няма триене,докато при бмв са с 4етец триещ по писти.Искам да те попитам-ремонтираш ли пистите при пло4ките на бмв :?:

Не колега, ти говориш за електроните помпи на които излишното гориво им излиза отгоре на капака, и тях не ги ремонтирам... Аз говоря за помпите на които излишното гориво им е отзад на капака, и тях ги ремонтирам...
При интерес, в по преден пост ми има координатите...

Успех на всички...
Изображение

Предишна

Назад към E39