странични огледала
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
странични огледала
Колеги днеска ми отказаха стреничните огледала.Натискам копчето за прибиране и отваряне обаче те не мърдат.Бях ги оставил прибрани снощи и днеска като натискам се отвори само дясното,после и то отказа.Утре ще проверя бушоните,ако не е от тях който има идея да казва.Мерси
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: странични огледала
Не са бушоните,днеска проверих-6-ти,27 и 29.Явно е друго,иначе стъклата си ги регулирам надоло-нагоре,само прибирането не работи
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Свали кората и виж да ли наистина има ток до моторчетата за прибиране на огледалата и тогава вече по жицата, знаеш как става.
Извинявай колега,ама съм малко индянец,коя кора да сваля и къде са тези моторчета.Да не говориш за капака на огледалото?
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Кората на вратата, но не знам как са ти оглеталата, довечара ще разбера. Трябва да стигнеш до жиците на моторчето и да закачиш пробна лампа или мултицет / цифровия мултицет не лови кратки импулси / и да видиш като чъкнеш да се прибират огледалата дали светва лампата.
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Дано да не са ти се прецакали моторчета , нагърбени с отварянето и затварянето на огледалата , че там съм чувал доста солени суми.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Мда, доста са соленки, но може да има направи си сам
, последния ми ъпдейт: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=98714. Кората на вратата, 2 болчета са, на дръжката за отваряне отвътре и във въздоховода като отвориш вратата ще го видиш - задължително е черно. После сваляш лъскавата лайсна с една плоска отверка, но внимателно, щипките на вратата, със същата отверка и си готов.

- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Опитай колега да им помогнеш с леко усилие, защото моите след като се разминах малко особенно с насрещният автомобил веднъж - блокираха и после ги понапънах насила за да се оправят нещата.
Мислех че има по лесен начин,иначе с ръка ги вътя ама с копчето неще.Тая интервенция смахането на корите не смея да я правя,зема да я закарам в сервиза.Ако има някой с подобен проблем да сподели какво да очаквам.Мерси
Тия огледала полудяха,вчера само лявото работеше,4-5 пъти го отварях и затварях и после пак спряха.Мисля си щом от време на време работят може да не е от моторчетата
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Можеш да опиташ с спрей WD или контактен за по-добра връзка. Има вариант и да са се позамърсили или някъде не прави добър контакт след като от време на време тръгват и поработват периодично.
12 мнения
• Страница 1 от 1