Какво ви е мнението за моята Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
Re: Какво ви е мнението за моята Е39
dian_car написа:Дайте малко идеи за приличен оптичен тунинг.
АМА НЕ ГИ СЛУШАЙ ТИЯ С ДИЗЕЛИТЕ

ДИЗЕЛОВИ ЛОКОМОТИВИ С М-пакет

" "

На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
абе тия "уж" дървените лаисни да не съм у библиотека
или в некои стар мерцедес от края на 80-те
може и да ми харесат ако съм на 60 ахах
иначе лаиснит си ги издокарвам ест след като се научих в/у моите
иначе на феислифта лаисните са черен металик и са готини
новак я кажи гледам са ти боядисани лаисните на вратите доло и броните, тоя хрома махна ли го или в/у него
абе то маи си личи че хрома не е боядисан

или в некои стар мерцедес от края на 80-те
може и да ми харесат ако съм на 60 ахах
иначе лаиснит си ги издокарвам ест след като се научих в/у моите

иначе на феислифта лаисните са черен металик и са готини
новак я кажи гледам са ти боядисани лаисните на вратите доло и броните, тоя хрома махна ли го или в/у него
абе то маи си личи че хрома не е боядисан

- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
BMW-E39 написа:наистина спортното окачване много отваря колата!:)
дори може да смениш само пружините което не е много хубаво уж за амортесиорите, ама деистваи, а ако не нови амортесиори спортни + спортни пружини
продават се 4бр. пружини за цена от 250-300 лв
но ако си мислиш че караш Х5 не е за теб това окачване
Колата е със спортно окачване орг. "M SPORT SUSPENSION"
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Супер ти е колата бе колега, не се занимавай с глупости. Тези лайстни му отиват на този кожен салон повече от всички други (просто си отиват цветово), моята е със същия волан (така си дойде от ГДРто) и смея да твърдя, че си и стои много добре. С други думи, мисля, че само ше я съсипеш, колата изглежда свежа и запазена и в това състояние и вид има по висока стойност. По добре я продай и с парите + тези за тунинга си потърси някоя с М-пакет (мое мнение)
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Махаи тоя волан тая голяма кола с тоя малък волан смешна работа
Седи като на свинче звънче.А лаисните да беха истинско дурво ама моита е с такъф светал салон и тъмни лаисни екстра е,и волан си земи като моя наи хубавия според мене (имам снимки в галерията)
Седи като на свинче звънче.А лаисните да беха истинско дурво ама моита е с такъф светал салон и тъмни лаисни екстра е,и волан си земи като моя наи хубавия според мене (имам снимки в галерията)

- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
ре
Мерси за мненията и идейте.
Колата е със спортно окачване и стойката и много ми харесва на снимките много не се вижда. Джанти искам да и сложа 18" ама нали знаете пътищата ни какви са през ден ще ги оправям така че ща неща ще карам на 16". В проекта ми са заложени фарове с ангелски очи; стоповете може да не ги пипам; но задължително ще сложа лип споилер и хром лайсна на багажника.
Лип споилер от къде мога да си взема освен от БМВ?
Волана си ми харесва а този новия който го водят М не ме кефи особенно; пък и нали знаете в България имаме повече М-ки от колкото са произведени. Стъклата може би ще се прежаля да ги затъмня ама искам фолиото да е добро а не някои боклук които кара по година и избледнява.
За лайстните - мисля да ги оставя така за сега.
Колата е със спортно окачване и стойката и много ми харесва на снимките много не се вижда. Джанти искам да и сложа 18" ама нали знаете пътищата ни какви са през ден ще ги оправям така че ща неща ще карам на 16". В проекта ми са заложени фарове с ангелски очи; стоповете може да не ги пипам; но задължително ще сложа лип споилер и хром лайсна на багажника.
Лип споилер от къде мога да си взема освен от БМВ?
Волана си ми харесва а този новия който го водят М не ме кефи особенно; пък и нали знаете в България имаме повече М-ки от колкото са произведени. Стъклата може би ще се прежаля да ги затъмня ама искам фолиото да е добро а не някои боклук които кара по година и избледнява.
За лайстните - мисля да ги оставя така за сега.
- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
колега........само за джантите да кажа-18 " м паралел,и колата става другааааааааааааааааа,ина4е-арна ти е колицата.........
- Entusiastka_83
- Потребител
-
тунинг?...
ехоооооооооооо,човече,ако тази кола не те кефи,вземи си друга,не се занимавай с глупости,ще ти е по-изгодно,повярвай ми!
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2