Как да си сменя лайстната с поставката за чаши?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Отклонявате се от темата!
Не коментираме дали Е39 е бюфет или каквото и да е друго!
Придържайте се към темата моля. Благодаря за усилията.
Не коментираме дали Е39 е бюфет или каквото и да е друго!
Придържайте се към темата моля. Благодаря за усилията.
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
Колеги, да ви питам със свалянето на въпросната поставка за чаши отпред, как стоят нещата.
Аз развих двата въпросни винта и тя се поосвободи, но точно в средата като че ли нещо я държи. Понапънах с умерено усилие напред и се пробвах да я извадя, но си личи, че опира някъде отгоре, защото панела на който стои АSC бутона се вижда как се огъва в средата... Има ли някава особеност при ваденето - или просто 'скубеш'? Моите поставки са здрави, ама трябва да стигна до запалката, а болтовете и са скрити зад тях и ме е страх ако ги напъна да не ги потроша...
Аз развих двата въпросни винта и тя се поосвободи, но точно в средата като че ли нещо я държи. Понапънах с умерено усилие напред и се пробвах да я извадя, но си личи, че опира някъде отгоре, защото панела на който стои АSC бутона се вижда как се огъва в средата... Има ли някава особеност при ваденето - или просто 'скубеш'? Моите поставки са здрави, ама трябва да стигна до запалката, а болтовете и са скрити зад тях и ме е страх ако ги напъна да не ги потроша...
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Споко като тръгнеш да вадиш наистина опира в средата... И при мен е така... Обаче ако беше пробвал да пъхнеш нещо тънко там за да подведе и да дръпнеш сега нямаше да задаваш въпроси 

- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
Kartoff написа:Споко като тръгнеш да вадиш наистина опира в средата... И при мен е така... Обаче ако беше пробвал да пъхнеш нещо тънко там за да подведе и да дръпнеш сега нямаше да задаваш въпроси
Мерси колега! В интерес на истината пробвах с една отвертчица да бръкна по средата, ама ме достраша да напъвам. Сега като знам вече - ще действам по смело

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2