Колата качва темперетурата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Колата качва темперетурата
Здравейте, колеги
днес останових, че докато съм на климатик и хоп след 10-15 минути каране така изведнъж колата почва да качва температурата здраво като го изключа спада на 12ч. ?
днес останових, че докато съм на климатик и хоп след 10-15 минути каране така изведнъж колата почва да качва температурата здраво като го изключа спада на 12ч. ?

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- alnik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525d Combi
Здравей, колега,
ако всичко е наред стрелката трябва да стои на 12 часа винаги, дори с климатик на 16 градуса!
1. Провери дали върти перката на климатика
2. Провери да не е задръстено пространството между двата радиатора, на климатика /отпред/ и охлаждането - в някои случаи, ако е пълно с листа, шума и кал, колата не може да се охлажда добре
ако всичко е наред стрелката трябва да стои на 12 часа винаги, дори с климатик на 16 градуса!
1. Провери дали върти перката на климатика
2. Провери да не е задръстено пространството между двата радиатора, на климатика /отпред/ и охлаждането - в някои случаи, ако е пълно с листа, шума и кал, колата не може да се охлажда добре
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравей, виж си датчика за температура монтиран на радиатора от страна на казанчето за течност за чистачки, също така си измий радиатора на климата и на ДВГ-то за антифриза, но не със силна струя защото после ще има
.

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
аз смених моя датчик ....не беше за смяна ама за всеки случаи понеже ми правеше мизерия водната помпа ....та датчика нов ти е 82 кинта в Камор ...има два бял 91/99 и черен 91/108 аз сложих бял вместо черен за охлажда по раншко
П.П. Боби чуи се с Боби с е36цата ,че нещо си забравил да му дадеш

П.П. Боби чуи се с Боби с е36цата ,че нещо си забравил да му дадеш

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Преди три дена имах същия проблем, недей да гледаш въоще термостати. Кората отпред която е върху радиатора се сваля за 2 минути с права отверка, свали я .. дигаш я леко нагоре да излезне от каналите и после я буташ напред към двигателя.. погледни между радиатора на килматика, водния, кулера и масления.. за какво става върпос.. просто при мен беше като килим...
Процедурата по почивстане на радиатора е малко сложна за домашни условия но не и невъзможна.. ако имаш желание ще ти обясня как си го свалих и изчистих сам.. около 2 3 часа е процедурата но си заслужава.. сега ме е страх че трудно загрява
П.С. имам термостат за ЕГР'а ако искаш можем да го сменим и да пробваме дали е от там моя си е работещ
Процедурата по почивстане на радиатора е малко сложна за домашни условия но не и невъзможна.. ако имаш желание ще ти обясня как си го свалих и изчистих сам.. около 2 3 часа е процедурата но си заслужава.. сега ме е страх че трудно загрява

П.С. имам термостат за ЕГР'а ако искаш можем да го сменим и да пробваме дали е от там моя си е работещ

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Мерси колеги ще пробвам и ще кажа от какво е било...
знам колега търся го по скайпа ама се, се разминаваме ще се оправим с него

Smoocki написа:П.П. Боби чуи се с Боби с е36цата ,че нещо си забравил да му дадеш
знам колега търся го по скайпа ама се, се разминаваме ще се оправим с него

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
7 мнения
• Страница 1 от 1