Помощ за Е39 525d
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Помощ за Е39 525d
Предварително се извинявам на модераторите, че темата не е особенно за тук, но визирам ~приблизително~ технически проблеми
КОлеги, харесах си следващата кола. Може да се види тук.
Няма да задавам лаишки въпроси. Моля само каращите 525д да споделят какви проблеми бих могъл да констатирам на място и с малко каране, без сервизно оборудване? До сега бях на 525тдс и нямам наблюдения върху Д-моторите
Сещам се за бърз преглед на скритите менюта, за проблеми с междиннта помпа за гориво, задължително ще прежале някое друго евро за една диагностика (някой има ли информация за каква цена става дума? ) ...
Приемам и всякакви допълнителни съвети.
Колата е на много сносна цена, има само около 10% над оценката в DAT.de

КОлеги, харесах си следващата кола. Може да се види тук.

Няма да задавам лаишки въпроси. Моля само каращите 525д да споделят какви проблеми бих могъл да констатирам на място и с малко каране, без сервизно оборудване? До сега бях на 525тдс и нямам наблюдения върху Д-моторите

Сещам се за бърз преглед на скритите менюта, за проблеми с междиннта помпа за гориво, задължително ще прежале някое друго евро за една диагностика (някой има ли информация за каква цена става дума? ) ...
Приемам и всякакви допълнителни съвети.
Колата е на много сносна цена, има само около 10% над оценката в DAT.de
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
На място реално нищо не можеш да провериш. НАй-добре ще е ако япоакраш да загрее, и после пробваш да я палиш загряла, смиъсл, студена пали лесно, загряла пали трудно..или малко по дълго въртиш докато запали - отиваш на дюза/и. Това им е най-големия проблем..
Другите работи ги гледай, течовее на масло.. едно друго.. абе като за всяка кола.
От същата авто куща бях харесал онази черната, която се влижда леко но се оказа че е 525и а не д
и се отказах .. иначе е уникална 
Другите работи ги гледай, течовее на масло.. едно друго.. абе като за всяка кола.
От същата авто куща бях харесал онази черната, която се влижда леко но се оказа че е 525и а не д

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Колата е важно кое я е закупи, как я е поддържал и карал, и ако е бил достатъчно стриктен просто нява да има видими забележки. В Германия си обслужват колите и искат или не пак им се случва това сервизиране. В много редки случаи има голям проблем, но тогава задължитерно се обявява или трябва съвсем да попаднеш на измамник което си е лош късмет. Така че според мен проблеми няма да откриеш на око, слух и усет, трябва добра апаратура, знания и повече време и пари.
3 мнения
• Страница 1 от 1