за новите колеги
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
за новите колеги
Здравейте (нови) колеги,
понеже гледам напоследък голям бум в покупко-продажбите на Е39-ки та искам да ви попитам (ако не е тайна де) да кажете кой за колко си купи машината и да даде малко инфо за нея (година, германия/италия, екстри, проблеми в самото начало) просто искам да се ориентирам реално как стоят нещата на пазара за Е39-ки в момента.
Благодаря ви предварително.
понеже гледам напоследък голям бум в покупко-продажбите на Е39-ки та искам да ви попитам (ако не е тайна де) да кажете кой за колко си купи машината и да даде малко инфо за нея (година, германия/италия, екстри, проблеми в самото начало) просто искам да се ориентирам реално как стоят нещата на пазара за Е39-ки в момента.
Благодаря ви предварително.
- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
Колега мойта 12500 кеш. 1997 г. от Италия. До сега само масло, филтри съм сменял, но чувам някакво леко "тропкане" само на дребен чакъл като минавам...все пак БГ сме но това е от седмица. А, на газ съм също.Карам и спестявам...за Е-60
Ако те интересува нещо друго, питай!

Re: за новите колеги
има си саитове вярно е това НО е добре наистина в този форум да се сложи като важна тема "Hello, I am New", както съм виждал по други форуми и там задължително трябва да сложиш и снимка на е39ката ...
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
DjFace написа:Съглаен съм с колегата Spacepl. Колко им искат по обявите е едно, а за колко се продават е друго.
А.......... точно за това говорех - те по обявите сички са перфектни и със сменени консумативи и т.н ,но реалността е друга

5 мнения
• Страница 1 от 1