Въпрос за E46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- baricade
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8T 4x4
- Мечтае да кара: RS6
Въпрос за E46
Колеги обмислям закупуването на E46-ца , колата на която съм се спрял за сега е комби , но няма прашки(съжалявам дах релинг) което не е голям проблем , но ми се искаше да има , та въпроса ми е:Могат ли да се сложат "дах релинг" на комби което няма? колата е края на 2000г ако това има значение
благодаря предварително за отговора , надявам се да има такъв
П.П. мерси още веднъж за експертното мнение , надявам се сега темата да ви харесва поне малко
благодаря предварително за отговора , надявам се да има такъв
П.П. мерси още веднъж за експертното мнение , надявам се сега темата да ви харесва поне малко
Последна промяна baricade на 10 Мар 2008, 22:32, променена общо 1 път
- RAFF
- младши ентусиаст
-

а сега на въпроса-за прашки не знам дали ще можеш да обуеш на колата , но дах релинг ,при добро желание и повече сръчност е възможно да се сложи.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
човек моля ама мнго ти се моля оправи си питането, че някой ще получи разрив на сърцето от смях с тия прашки 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- baricade
- кандидат ентусиаст
-
Sharo написа:човек моля ама мнго ти се моля оправи си питането, че някой ще получи разрив на сърцето от смях с тия прашки
радвам се че съм те развеселил , за съжаление само този израз бях чувал до сега , какво да ме правиш малоумен съм ама какво да се направи
RAFF написа::mhihi: е ти ми счупи очилата! бях чувал да казват на дах релинг-а ,рога, тиранти, релси и какви ли още не епитети, но ти с тея прашки отиде направо на 1-во място в класацията.
а сега на въпроса-за прашки не знам дали ще можеш да обуеш на колата , но дах релинг ,при добро желание и повече сръчност е възможно да се сложи.
и за теб важи това което написах горе , колкото до съвета чесно да ти кажа почти всичко е възможно на този свят с добро желание и сръчност , такаче все едно нищо ми каза , говорих с познати и никой не ми каза нищо конкретно общо взето каквото разбрах и от теб , един казва да , един казва не един казва може ама не е сигурно .....
ок ако може как , ако не може защо и ако е да по какъв начин , трябва ли ми някакво приспособление или просто ги купувам и ги залепвам с капчица

П.П. мерси все пак ценя много високо мнението ви
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
става на въпрос за релсите които са на тавана на комбинизоните 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
карел написа:комбинизони, прашки - тук работата е сериозна.
Сори за офф-а, ама не се сдържам...просто се чувствам като в магазин за дамско бельо...хахахах
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Бояджиев1957
- Потребител
-
Абе ти не си кадър да питаш какво искаш, камо ли да го направиш Карай си спокойно колицата и не ти трябва нищо
- baricade
- кандидат ентусиаст
-
ама много сте отзивчиви , не се надявах да има толкова много спам в една тема и толкова малко информация , явно така е в BMW форума:idea:
мерси все пак ще се оправям сам , купих си снощи 2 метра канап и с него ще си вържа "дах релинг"-гите
благодаря за вниманието
П.П. карам си даже много спокойно
П.П.2
мерси все пак ще се оправям сам , купих си снощи 2 метра канап и с него ще си вържа "дах релинг"-гите
благодаря за вниманието
П.П. карам си даже много спокойно
П.П.2
- дахрелинг е една дума , това го проверих нарочно идва от немски dachrelingRAFF написа:...... но дах релинг......

- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
За по-стария модел (е36 комби) съм проверявал и има комплект за допълнително монтиране. Включва двете релси, плюс всичките му там болтчета и гайки. Мисля, че струваше около 400-500 кинта. Това е от БМВ ако го купуваш. Иначе на старо съм виждал за около 100 лева.
Монтажа едва ли е нещо сложно, но като гледам къде са сложени на колите, които имат дахрайлинг - струва ми се, че се пробива по някоя дупка в тавана. Ама в БМВ сервиз ще знаят какво да направят.
Тъй че търси втора ръка или си поръчвай нов комплект и смело напред.
Монтажа едва ли е нещо сложно, но като гледам къде са сложени на колите, които имат дахрайлинг - струва ми се, че се пробива по някоя дупка в тавана. Ама в БМВ сервиз ще знаят какво да направят.
- baricade
- кандидат ентусиаст
-
georgivar написа:За по-стария модел (е36 комби) съм проверявал и има комплект за допълнително монтиране. Включва двете релси, плюс всичките му там болтчета и гайки. Мисля, че струваше около 400-500 кинта. Това е от БМВ ако го купуваш. Иначе на старо съм виждал за около 100 лева.
най-накрая

иначе аз като цяло най-евтиното което намерих (благодарение на изчерпателната информация на колегите по-горе) е 200евро за нови в някакъв немски оказион , там пича пише че се монтирали много лесно само трябвало да се махнат лайсните от покрива които са за багажника (което чесно да ти кажа незнам как става) и "дахрелингите" се монтирали на тяхно място , за съжаление неможах да намеря някаква схема за монтиране ,а в написаното от продавача никъде не пише че трябва да се пробиват дупки , ама ще видим може да проверя и по моргите някъде ако има някое комби със злощастна съдба да ги демонтирам от него
georgivar - мерси за инфото
всички са свестни, просто още не си ги свикнал
Ето ти цена от Дару кар на оригинален ретрофит кит:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=95
щом се продава като ретрофит кит, няма да има проблеми с монтажа, защото там задължително има всичко необходимо

- Код: Избери целия код
Справка за част
Номенклатурен номер : 51130007867
Описание : NACHRЬSTSATZ DACHRELING
Ед.цена (с ДДС) : 711.12 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
щом се продава като ретрофит кит, няма да има проблеми с монтажа, защото там задължително има всичко необходимо

- baricade
- кандидат ентусиаст
-
© написа:всички са свестни, просто още не си ги свикнал![]()
- Код: Избери целия код
Справка за част
Номенклатурен номер : 51130007867
Описание : NACHRЬSTSATZ DACHRELING
Ед.цена (с ДДС) : 711.12 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
RESPECT дет се казва , наистина съм нов в сферата с автомобилите , затова моля да извините невежеството ми
© мерси много , в събота ще щипна по моргите да изтърбуша някое комби , ако някой е мяркал някъде E46-ца комби с налични въпросните дахрелинги и желае да сподели , ще му бъда много благодарен , от дружба 2 съм но е проблем да обиколя софия

14 мнения
• Страница 1 от 1