Ел.Стъкла на задните врати
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Ел.Стъкла на задните врати
Здравейте,колеги пак сте Вие на ход,искам да си сложа на задните врати ел.стъкла някой наясно ли е дали има пусната инсталация или ще се налага да пускам,и някаде където мога да видя къде са поставени бутоните на ел стъклата отзад и отпред,и колко горе долу ще ми излезе цялата схема,че не ми е особено належащо и без това почти никой не качвам отзад.Потърсих из форума обаче не открих почти нищо.
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d и Е36 318is for fun
- Мечтае да кара: BMW E46 M3 Evolution или Е36 Evo
Почти съм сигурен, че имаш прокарани кабели по купето някъде!Но незнам коко ще ти струвам апаратите и бутоните! 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Ориентировъчно 200лв ще ти излезнат независимо дали имаш или нямаш инсталация
П.П. На моята имаше инсталация, въпреки че е доста базов модел, да не кажа по-лоша дума
Предполагам, че и ти трябва да имаш.

П.П. На моята имаше инсталация, въпреки че е доста базов модел, да не кажа по-лоша дума

Realize..
Real eyes..
Real lies..
Пепинко написа:Ориентировъчно 200лв ще ти излезнат независимо дали имаш или нямаш инсталация![]()
П.П. На моята имаше инсталация, въпреки че е доста базов модел, да не кажа по-лоша думаПредполагам, че и ти трябва да имаш.
а ти допълнително ли ги направи ел.?
дай повече информация, че и мен ме интересува

от къде купува частите и какво по-точно трябва?
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Е не мога да повярвам, че из купето под корите се мотаят разни жици, които са без предназначение....
а как скри дупките от чакръците на задните врати- вероятно някаква капачка си им залепил отгоре, ама каква, от къде....?!?
а как скри дупките от чакръците на задните врати- вероятно някаква капачка си им залепил отгоре, ама каква, от къде....?!?
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Корите ги свалях по друг повод. От стъклата се отказах. Всеки, който посавя аларми предлага и ел стъкла. Цените ми ги даде мой познат, машинките бяха тайвански, но момчето работи само с тях и каза, че е много доволен
За дупките има капачки, цената на бройка беше 2.40лв по спомен в Найс Кар Пловдив. Момчето и каза, че можело да се скрие и с копчетата на самите ел стъкла, но тук идва въпросът за какво ти са ел стъкла отзад, като не можеш да ги отвориш от шофьорската седалка.

За дупките има капачки, цената на бройка беше 2.40лв по спомен в Найс Кар Пловдив. Момчето и каза, че можело да се скрие и с копчетата на самите ел стъкла, но тук идва въпросът за какво ти са ел стъкла отзад, като не можеш да ги отвориш от шофьорската седалка.

Realize..
Real eyes..
Real lies..
8 мнения
• Страница 1 от 1