Как се сваля подлакътник и волан?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Как се сваля подлакътник и волан?
Интересува ме някой знае ли как се сваля подлакътника, че вчера се засилих и нещо ме успях от първия опит , верно че беше тъмно де
А и за волана да питам има ли някаква усобенност по свалянто?

- bafi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d / e46, вече не...
- Мечтае да кара: BMW 5
за да не отварям нова тема мисля, че е подходящо да запитам тук....
...тръгвам да си свалям волана за да го нося на тапицер, но излизна проблем, от който ми настръхна косата!
Отвих първия болт зад волана с звезда T25, но втория нещо заяде и като напънах изпилих доста ръбчетата на звездата на болта. Притесних се и се отказах за да не ги изпиля съвсем.
Кво правим ако не може да се развие болта?
/да, знам, варианта е волана да си остане там во век и веков, но не ме устройва..../
...тръгвам да си свалям волана за да го нося на тапицер, но излизна проблем, от който ми настръхна косата!
Отвих първия болт зад волана с звезда T25, но втория нещо заяде и като напънах изпилих доста ръбчетата на звездата на болта. Притесних се и се отказах за да не ги изпиля съвсем.
Кво правим ако не може да се развие болта?

/да, знам, варианта е волана да си остане там во век и веков, но не ме устройва..../
bafi написа:за да не отварям нова тема мисля, че е подходящо да запитам тук....
Кво правим ако не може да се развие болта?![]()
Вземи от по ситните звезди кадето са и я набий с чук да си направи място ако може и трябва да си направи място

- bafi
- кандидат ентусиаст
-
plamen_hh написа:Вземи от по ситните звезди кадето са и я набий с чук да си направи място ако може и трябва да си направи място
това сериозно ли го казваш?
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
точен е размера защото другия болт го отвих. Инструмента е току-що купен от Praktiker "Black&Decker"

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Пробвай като сложиш ключа да му направиш по-дълго рамо с някакво удължение или трабичка за да имаш по голяма сила. Така ще се отвие 100 %. А ако наистина няма мн от зъбите вече незнам.
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на всички за помощта!
Един приятел в сервиз го отвъртя. Как - с професионален инструмент, а не с тайвански или китайски еднодневки от Практикер-а
Да кажа за инфо само - двете "звезди" са размер Т20, а големия болт в средата, който държи волана е 16-ка.
Ако има интерес мога да заснема стъпките по монтаж-демонтаж.
Успех
Един приятел в сервиз го отвъртя. Как - с професионален инструмент, а не с тайвански или китайски еднодневки от Практикер-а

Да кажа за инфо само - двете "звезди" са размер Т20, а големия болт в средата, който държи волана е 16-ка.
Ако има интерес мога да заснема стъпките по монтаж-демонтаж.
Успех

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2