Парктроник проблем Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Парктроник проблем Е46
скоро си взех БМВ и нещо ми се струва че парктроника ми не работи или незнам как работи,почва да свири постоянно за 10 сек. и след това спира...някои да знае нещо по въпроса.как се оправя скъпо ли е и т.н.
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
:)
Батка,абс. същия проблем!!!Имаш някъде неработещ датчик на парктроника.Даваш на задна запалена или на контакт и опипваш датчиците отзад-работещите леко трептят9с пръст леко по него се усеща).Този,който не трепти е за смяна.
Добре е да идеш на Елкон да ти кажат колко грешки дава парктроника и да занулят грешките,или направо в BMW.Ае пиши после какво е станало
Добре е да идеш на Елкон да ти кажат колко грешки дава парктроника и да занулят грешките,или направо в BMW.Ае пиши после какво е станало

Expect The Unexpected & Everything Is Possible
пробвах номера с опипването ама нищо не усетих възможно ли е да не работят всичките датчици или може и да е друг проблема,ще трябва да ида на сервиз ама аз сам от сливен а тук няма на БМВ,пак и незнам дали разбират тука...абе имам възможност и в Гърция да си го направя така че може и там да опитам...ще видим незнам,нека първо да си я регистрирам и после ще оправяме проблемите.
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
Значи виш сега.Мисля,че са свъразни последователно от ляво на дясно.така,че има възможност ако ти е изгорял най-десния датчик да тъи дава грешка.Според мйен иди На ХУБАВ елкон(не може да няма в Сливен) и им кажи да ти проверят партроника.Ако имат програма за БМВ тва май се казваше "улеснение при паркиране" или нещо от сорта.Там би трябвало да излезе къде точно тъи е проблема
Айде успед

Айде успед

- Lino_Velev
- кандидат ентусиаст
-
И на мен не ми работи най-левия само че в моя сервиз ми го поръчаха за 120лв незнам от къде но си изглежда съвсем оригинален(днес го видях) само че аз се замислих дали не може просто да се е извадил куплонга а не да е изгорял защото не сваляхме бронята а само на диагностиката видяхме че този датчик не показва нищо. Вече май е малко късно да се чудя де защото оставих да го сменят 

- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
Значи аз съм си купил такъж за 40 евра,ама не е от БГ.Обаче само със смяната не се разминах,ама все не ми остава време за записване и ходене до БМВ,ама ще трябва,понеже на моя Елкон излизат грешките,обаче не могат да се изтрият да ги е*а!
Елкон е сервиз,в който имат софтуер за автомобили,където със специалното закачане за ЕКУ-то ти проверяват електрониката на автомобила и установяват и поправят евентуалните проблеми,грешки и т.н.В общи линии ти излиза по-евтино на Добър Елкон отколкото в БМВ
Елкон е сервиз,в който имат софтуер за автомобили,където със специалното закачане за ЕКУ-то ти проверяват електрониката на автомобила и установяват и поправят евентуалните проблеми,грешки и т.н.В общи линии ти излиза по-евтино на Добър Елкон отколкото в БМВ

- BMW 318 CI Coupe
- Потребител
-
Re: Парктроник проблем Е46
Вероятно на този модел това им е проблем, на моето също не работи парктроника: включвам задна, пищи около 10 сек и спира. Колегите, които са намерили решение на проблема, моля да споделят откъде са ги взели, на каква цена, в кой сервиз и сега дали имат проблеми. Аз имам възможност да посетя сервизи в Пловдив, Пазарджик, София и Бургас. Ако можете да ми препоръчате, предварително благодаря
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
И при мен беше така - свалих бронята и открих, че кабелчето е прекъснато.
Запоихме го и всичко се оправи.
Запоихме го и всичко се оправи.

- huchkata64
-
-
BMW 318 CI Coupe написа:Вероятно на този модел това им е проблем, на моето също не работи парктроника: включвам задна, пищи около 10 сек и спира. Колегите, които са намерили решение на проблема, моля да споделят откъде са ги взели, на каква цена, в кой сервиз и сега дали имат проблеми. Аз имам възможност да посетя сервизи в Пловдив, Пазарджик, София и Бургас. Ако можете да ми препоръчате, предварително благодаря
най добре провери парво кабелите при буксите
как се прекъсват тези кабелчета не знам
постоянно по някое ми с епрекъсва като прерязано 

44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3