Здравейте !! Въпрос от начинаещ :)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте !! Въпрос от начинаещ :)
Здравейте на всички Бмв фенове ! Та така както и при много други семейства и при нашето дойде време да решим въпроса с колата.След дълго умуване се спряхме на бмв 3та серия от онези дето са 2000 година
, мисля че се водеха Е46 точно.Искам да ви помоля за мнения ,предложения и въобще всякаква информация ,която можете да ми напишете и да ми подпомогнете в избора ми
.Например забелязал съм ,че някой от моделите имат отдолу кръгли фарове за мъгла ,а други нямат.Също така и в интериора има различни разновидности - на едни волана им е като че ли по-стар ,а на друг е по-нов с копчета по него.Също така важен е и проблема с цената.Гледах в германското мобиле ,че вървят към 14-15-16 000 лева и в такъв случай са точно по моя джоб.Също така какъв двигател е най-добре.Според мен най-добре ще е 1.6 или1.8 бензин, или евентуално 2.0 дизел.
Нарочно съм сложил темата в този подфорум ,защото виждам ,че тука се флууди повече ,пък темата е на твърде елементарно ниво.Благодаря ви предварително.

Нарочно съм сложил темата в този подфорум ,защото виждам ,че тука се флууди повече ,пък темата е на твърде елементарно ниво.Благодаря ви предварително.
Първо да кажа, че много правилен избор си направил
та натам. Тези, които са с кръгли халогени са с М броня или с други думи броня, която по принцип се слага на М3. Воланите са 2 вида - мулти и нормален. С мултифункционалния можеш да контролираш радиото от волана и имаш автопилот, а с нормалния освен бибипка друго нямаш. За двигател бих ти препоръчал 2.0 дизел. Върви повече от 1.6/1.8 и харчи по-малко. Ако е читав няма да имаш проблеми ако го поддържаш. А иначе за тея пари обикновено са на мноооооого километри да знаеш. Много важно нещо според мене като си взимаш кола е да те грабне на момента и също така гледай да мине през диагностика и оглед ходова част, че и там са си разходи. Иначе успех с покупката и те чакаме в е46 подфорума скоро 

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
С кръгли халогени са фейслит-а или моделите след 2001г и също така както каза add1cted тези които са с //М-техник броня.
Разновидностите в интериора зависят от това какви ексти има колата там годината не е много от значение има модели 99г които са с фул екстри и също така 03г голи на пушка волана също се води екстра.
Разгледай под форум Е46 има доста инфо за това поколение на 3-та серия сигурен съм че ще намериш отговори на всичките си въпроси
Разновидностите в интериора зависят от това какви ексти има колата там годината не е много от значение има модели 99г които са с фул екстри и също така 03г голи на пушка волана също се води екстра.
Разгледай под форум Е46 има доста инфо за това поколение на 3-та серия сигурен съм че ще намериш отговори на всичките си въпроси

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
:)
Благодаря ви за инфото
.По нататък ще ви пиша за развитието около покупката и ако имам допълнителни въпроси към вас
.

?
ogit0, а какво да разбирам под "много километри" ? Да е под 100 000 ли? И това значи ли ,че дизеловите двигатели правят повече проблеми от бензиновите?
.
Много са хубави тея Е46-ки особено с М бронята направо ми изпълват душата ,само че по вашите коментари разбирам ,че до 15 -16 000 читава 3-ка няма да си намеря
.В mobile.de ги гледам около 15 000 вървят ,но пък са на повечко км.Я споделете ,ако някой от вас има е46 на каква цена си я закупил и с какъв двигател е автомобила.
Благодаря ви предварително
.

Благодаря ви предварително

14 мнения
• Страница 1 от 1