n42b18 Не пали
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
n42b18 Не пали
Добър вечер колеги, имам един доста неприятен проблем!
Първоначално ми гаснеше в движение(на случаен принцип), и в повечето случаи съм я чакал по няколко часа за да запали.
Наложи ми се да я оставя за 1 година, без да пипна нищо по нея. Колата запали колкото да отида да и сложа бензин и да се върна до нас (2-3км),
след тва се почна едно въртене и няма никакво палене.
На диагностика изкарва 2 грешки:
DME: Camshaft Sensor, Exhaust (2782)
DME: Crankshaft Sensor-Speed (277f)
Не съм пробвал с нов датчик на коляновия вал , но отворих капака на DME-то и видях че е влизало вода от някъде.
Някой ако е имал същия или подобен проблем, моля да сподели
П.С Колата работеше на 3 цилиндъра преди 2 години и майстора ми беше дал предварение на мотора, след което проблема изчезна.
Първоначално ми гаснеше в движение(на случаен принцип), и в повечето случаи съм я чакал по няколко часа за да запали.
Наложи ми се да я оставя за 1 година, без да пипна нищо по нея. Колата запали колкото да отида да и сложа бензин и да се върна до нас (2-3км),
след тва се почна едно въртене и няма никакво палене.
На диагностика изкарва 2 грешки:
DME: Camshaft Sensor, Exhaust (2782)
DME: Crankshaft Sensor-Speed (277f)
Не съм пробвал с нов датчик на коляновия вал , но отворих капака на DME-то и видях че е влизало вода от някъде.
Някой ако е имал същия или подобен проблем, моля да сподели

П.С Колата работеше на 3 цилиндъра преди 2 години и майстора ми беше дал предварение на мотора, след което проблема изчезна.
- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
Re: n42b18 Не пали
Имаш конкретна грешка за датчика на коляновия вал, това е достатъчно. Затова не пали.
Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
2 мнения
• Страница 1 от 1