Странна течност под ръчната в купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- InTheAir96
- Потребител
-
- Кара: е46 facelift 2.2i
- Мечтае да кара: абе БМВ
- Детайли за колата: е46 320i (2.2); facelift; 2002; година; седан
Странна течност под ръчната в купето
Здравейте колеги,
Имам Е46 2002г фейслифт от около година. Предишния собственик е бил уникален палач*ри оправям Ганьовски работи...както и да е да премина към проблема.
Днес вечерта отварям конзолата в средата, където е щоричката и по към края на конзолата (към задните седалки) се виждат черни пластмаси с нещо като дупчици и в една от дупчиците има течност по самата черна пластмаса също има мазно и по мое мислене от тази течност при дъжд се изпотяват стъклата (главно задните две), като запотеното е глвно към задните стъкла.
Нямам проблем със загуба на антифриз!
Пробойната с изолацията на вратите е решена, като наскоро си поръчах и щипки от чичо али за всичките врати и на пролет ще сменям всичките щипки отново (да ми е мирно).
Прилагм двете снимки, които успях да направя с телефон преди малко (по ясно се вижда на втората снимка).
Имам Е46 2002г фейслифт от около година. Предишния собственик е бил уникален палач*ри оправям Ганьовски работи...както и да е да премина към проблема.
Днес вечерта отварям конзолата в средата, където е щоричката и по към края на конзолата (към задните седалки) се виждат черни пластмаси с нещо като дупчици и в една от дупчиците има течност по самата черна пластмаса също има мазно и по мое мислене от тази течност при дъжд се изпотяват стъклата (главно задните две), като запотеното е глвно към задните стъкла.
Нямам проблем със загуба на антифриз!
Пробойната с изолацията на вратите е решена, като наскоро си поръчах и щипки от чичо али за всичките врати и на пролет ще сменям всичките щипки отново (да ми е мирно).
Прилагм двете снимки, които успях да направя с телефон преди малко (по ясно се вижда на втората снимка).
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Каквато и кола да караш в един момент си купуваш БМВ и живота започва! 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Странна течност под ръчната в купето
Според мен е разлято нещо.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- InTheAir
- Потребител
-
- Мечтае да кара: 2.2i E46
- Детайли за колата: В процес на търсене
Re: Странна течност под ръчната в купето
Kroki написа:Според мен е разлято нещо.
Не е разливано нищо (поне докато колата е в мен - от миналата година септември). Възможно ли това да бъде смазката на механизма на подлакътника (където са пружините) ?
3 мнения
• Страница 1 от 1