Проблем с копчета на ключ и централно е46, фейс, бензин
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- quentin
- кандидат ентусиаст
-
Проблем с копчета на ключ и централно е46, фейс, бензин
Колеги здравейте.
Моля за съдействие по 2 въпроса (e46, фейс комби 320 2.2 бензин):
1. Копчетата на ключа отказаха да работят. Ходих да сменям батерията, но ключаря каза че няма смисъл, отчиташе му съвсем ок ключа на тестера му. От какво може да е и къде да я водя. (София) Централното също не ми работи при ползване на ключа.
2. Докато вадих разни бушони да ги проверявам се включи алармата. Върнах бушона и спря, но сега колата не пали. Подозирам че е няква защита, и понеже не отварям с ключа(копчето) след като е засвирила алармата. Някакъв съвет как да го хакна или къде да я водя(София)?
Предварително благодаря
Моля за съдействие по 2 въпроса (e46, фейс комби 320 2.2 бензин):
1. Копчетата на ключа отказаха да работят. Ходих да сменям батерията, но ключаря каза че няма смисъл, отчиташе му съвсем ок ключа на тестера му. От какво може да е и къде да я водя. (София) Централното също не ми работи при ползване на ключа.
2. Докато вадих разни бушони да ги проверявам се включи алармата. Върнах бушона и спря, но сега колата не пали. Подозирам че е няква защита, и понеже не отварям с ключа(копчето) след като е засвирила алармата. Някакъв съвет как да го хакна или къде да я водя(София)?
Предварително благодаря
Ако не става с газ, пробвай с повече газ...
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Проблем с копчета на ключ и централно е46, фейс, бензин
По отношение на 1, вероятно просто си е забравила ключа и е било необходимо едно просто синхронизиране. От там насетне обаче какво си направил и що не пали, ще трябва поне да се прочете
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- quentin
- кандидат ентусиаст
-
ivoaudi написа:По отношение на 1, вероятно просто си е забравила ключа и е било необходимо едно просто синхронизиране. От там насетне обаче какво си направил и що не пали, ще трябва поне да се прочете
Можеш ли да споделиш какво означава "просто синхронизиране" и как се прави?
Забравянето на ключа дали не става изведнъж, защото при мен започнаха все по - трудно да сработват копчетата докато накрая съвсем не отказаха. Затова бях убеден, че е батерията на ключа...
Не съм направил нищо освен описаното.
Ако знаеш кой може да дойде на място да я прочете (софия-редута), моля те сподели.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Това, което описваш с все по-трудното натискане на бутоните малко променя нещата, но точно този ефект се получава, когато сдаде една спойка и то точно на батерията. Трябва да натискаш все по-силно, докато не си забрави ключа от лошия контакт
подчертавам, че не твърдя, че е точно това при теб, просто описваш точния случай.
Колкото до обучението, просто напиши обучение ключ е46 в Тубата, елементарно е. Аз обаче, на твое място като че ли бих го резнал тоя ключ да погледна как е вътре. Нямаш ли друг?
Иначе, щом си от Сф, там можещи си имате доста. Погледни в раздела за Сф, аз не знам как още не са почнали да те ухажват
Явно имат мн работа, но нека! Заслужават!

Колкото до обучението, просто напиши обучение ключ е46 в Тубата, елементарно е. Аз обаче, на твое място като че ли бих го резнал тоя ключ да погледна как е вътре. Нямаш ли друг?
Иначе, щом си от Сф, там можещи си имате доста. Погледни в раздела за Сф, аз не знам как още не са почнали да те ухажват

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- quentin
- кандидат ентусиаст
-
ivoaudi написа:Това, което описваш с все по-трудното натискане на бутоните малко променя нещата, но точно този ефект се получава, когато сдаде една спойка и то точно на батерията. Трябва да натискаш все по-силно, докато не си забрави ключа от лошия контактподчертавам, че не твърдя, че е точно това при теб, просто описваш точния случай.
Иначе, щом си от Сф, там можещи си имате доста. Погледни в раздела за Сф, аз не знам как още не са почнали да те ухажватЯвно имат мн работа, но нека! Заслужават!
Нещо не успявам да се ориентирам в раздела за сф...
Всяко съдействие е добре дошло

Благодаря прдварително
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Потърси oci, Zvetiko, napster, bigfinder, the heartlistener.
Мисля, че всички са от Сф или ако и да греша за някой от тях, поне ще те препрати
Мисля, че всички са от Сф или ако и да греша за някой от тях, поне ще те препрати
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Или ако ти е удобно и близо иди при ключарите в локала на бул.Климент Охридски, срещу отбивката за УНСС (светофара) - SOS ключари - много кадърни момчета.
7 мнения
• Страница 1 от 1