Датчик за отворена врата е46 318i
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- R.Konkyov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: E46 323 купе
Датчик за отворена врата е46 318i
Здравейте , имам следния проблем на лявата врата ( шофьорската) много рядко ,след като се отвори вратата светват лампите или сензора на таблото. Колата е обръщана но вратите не са пипани и съответно ключалката е отдясно ( пасажерската). Къде да търся проблема , дали машинката или сензора е проблема . Също така дали трябва да се кодира имам NSC expert.
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Датчик за отворена врата е46 318i
По-скоро датчика в скобата за вратата стояща на купето. Това, че е обръщана не би тябвало да има отношение. До колкото знам ключалката никъде не се индикира.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- R.Konkyov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: E46 323 купе
red_bull92 написа:По-скоро датчика в скобата за вратата стояща на купето. Това, че е обръщана не би тябвало да има отношение. До колкото знам ключалката никъде не се индикира.
По принцип и аз не мисля че е от значение , виждал съм на е36 датчика как е , но не знаех че и на е46 е в скобата. Мислех че е на самата ключалка. Трябва да проверя. Мерси
На е36 датчика в в скобата хваната за купете.
На е46 датчика се намира вътре в бравата(хваната за вратата)
Попринцип се води цяла част, реално има хора, които свалят бравата, сменят изгорялото транзисторче ли беше, нещо друго ли беше нямам спомен, и бравата отново заработва като хората
На е46 датчика се намира вътре в бравата(хваната за вратата)
Попринцип се води цяла част, реално има хора, които свалят бравата, сменят изгорялото транзисторче ли беше, нещо друго ли беше нямам спомен, и бравата отново заработва като хората
4 мнения
• Страница 1 от 1