Поставка за чаши с монетник
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- DanielXS
- Потребител
-
- Кара: E46 330D
- Мечтае да кара: E92 M3
Поставка за чаши с монетник
Здравейте, колеги, от доста време се каня да си купя комплекта поставка за чаши + монетник, но все ме спираха абсурдните цени. Сега ситуацията е малко тип "искам го и го искам сега" и май ще се бръкна
. В ДаруКар е 123 лв. за двете оригинални на БМВ, а по "тунинг" сайтовете вървят между 70 и 100 лв. за разни имитации правени в Тайван. Опитвам се да определя обаче дали си струва реално инвестицията за оригинални или ментетата не отстъпват по качество вече?
Някой където се е излъгал да си купи от оригиналните или ментетата може ли да сподели как са като качество? Добри ли са отливките? Има ли го онова гадно гумено покритие което се бели? Пластмасата в същия цвят ли е като останалата конзола или се различава?

Някой където се е излъгал да си купи от оригиналните или ментетата може ли да сподели как са като качество? Добри ли са отливките? Има ли го онова гадно гумено покритие което се бели? Пластмасата в същия цвят ли е като останалата конзола или се различава?
- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Re: Поставка за чаши с монетник
Ще ти отговоря както един колега: "Абе да взимаш по-етиното, че като ти избруля един шамар" 
Е*аси пластмасата за 130 лева. Репликите на тая поставка хич не отстъпва и по-добре нея вземи.

Е*аси пластмасата за 130 лева. Репликите на тая поставка хич не отстъпва и по-добре нея вземи.
- DanielXS
- Потребител
-
VladiE написа:Ще ти отговоря както един колега: "Абе да взимаш по-етиното, че като ти избруля един шамар"
Ааа 130 лева да дам за нещо ново с това гумено покритие няма как. Търсех по моргите от десняк с оригинални, поне да е почнало да пада покритието като на останалата част от интериора

То и на тия където ги продават не трябва много доверие да се има, снимките лъжат. В един сайт бяха откраднали снимките от блог за e46 проект където човека си беше купил оригинални от БМВ.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Аз наскоро взех оригинално, но само поставката за чаши, без монетника. Цената беше към 65лв. по спомен.
От фабрично вградените при мен две дупки, едната от които с доста грозно счупена щоричка(мисля, че за телефон са правени) изрязах само задната и я напаснах с къп-холдъра.
По никому неясни причини монетника и къп-холдъра вървят отделно, обаче телефонната конфугирация е целокупно парче пластмаса.
На снимката задната част е с изцяло свалено гумено покритие и се различава от холдъра, но имам уверение от един интериорист, че с някаква си там боя щяло да стане 1 към 1. От мързел обаче още не съм отишъл да я боядисаме.
пп. Умирам си от кеф да пия кафе в колата, но още с първото установих, че въпросния къпхолдър на мен ми е адски неудобен за използване. Да не говорим ако напитката ти е в задната "дупка" - трябва да вдигаш подлакътника.
Usability-то е доооста зле, в случая, така че съм с доста смесени чувства по въпроса дали оригинал или тайванче.
От фабрично вградените при мен две дупки, едната от които с доста грозно счупена щоричка(мисля, че за телефон са правени) изрязах само задната и я напаснах с къп-холдъра.
По никому неясни причини монетника и къп-холдъра вървят отделно, обаче телефонната конфугирация е целокупно парче пластмаса.

На снимката задната част е с изцяло свалено гумено покритие и се различава от холдъра, но имам уверение от един интериорист, че с някаква си там боя щяло да стане 1 към 1. От мързел обаче още не съм отишъл да я боядисаме.
пп. Умирам си от кеф да пия кафе в колата, но още с първото установих, че въпросния къпхолдър на мен ми е адски неудобен за използване. Да не говорим ако напитката ти е в задната "дупка" - трябва да вдигаш подлакътника.

Usability-то е доооста зле, в случая, така че съм с доста смесени чувства по въпроса дали оригинал или тайванче.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- VladiE
- ентусиаст
-
Аз ползвам това което е с щоричка. Като искам си слагам чаша, кенче, и го ограничавам да не мърда с щоричката.
Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
- DanielXS
- Потребител
-
Прав си че не са удобни, ама поне са здрави за разлика от тези на колегите с E39/E60
. Иначе аз съм го измислил, имам една чаша на Jacobs с капаче отгоре където точно пасва за предната дупка и един ароматизатор ареон кен в задната.
БМВ са ги направили отделно щото изпълняват различна функция една от друга и в техните очи това са два отделни артикула равни на двойно повече пари. Това че няма друг произведен детайл освен монетника, където пасва с поставката за чаши трябва да се правим, че не го знаем

БМВ са ги направили отделно щото изпълняват различна функция една от друга и в техните очи това са два отделни артикула равни на двойно повече пари. Това че няма друг произведен детайл освен монетника, където пасва с поставката за чаши трябва да се правим, че не го знаем

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
VladiE написа:Аз ползвам това което е с щоричка. Като искам си слагам чаша, кенче, и го ограничавам да не мърда с щоричката.
Същото правех и аз, но взех колата с един единствен здрав сегмент от щоричката, като и той накрая сдаде багажа и вече нямах избор.

DanielXS написа:Това че няма друг произведен детайл освен монетника, където пасва с поставката за чаши трябва да се правим, че не го знаем
Аз това го разбрах след като сътворих горе-показания сбир-щайн.

- VladiE
- ентусиаст
-
Имам щоричка чисто нова но е за версията с телефон. Иначе и моята беше разкъсана, но си купих нова и я смених. То и от тогава ми остана тая другата, защото поръчах грешния номер 

- DanielXS
- Потребител
-
Сега се сетих защо са отделно, имаше едни много редки кутийки за касети където са на мястото на монетника.
Братята хАмериканци са с поставките за чаши и монетника стандартно, а нашите са с ваничките с/без щора. В Щатите им викат EuroTray на нашите и много им се кефят
. Реално много малко хора са си поръчали поставка за чаши + поставка за касети и за това не се виждат често.
За меломаните, само 96 лева от ДаруКар 82859410844 хахаха
Братята хАмериканци са с поставките за чаши и монетника стандартно, а нашите са с ваничките с/без щора. В Щатите им викат EuroTray на нашите и много им се кефят

За меломаните, само 96 лева от ДаруКар 82859410844 хахаха
9 мнения
• Страница 1 от 1