Проблем при топъл старт 320д 136к.с
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Berkantkorhashimov99
- Потребител
-
Проблем при топъл старт 320д 136к.с
Здравейте колеги колата ми е 320д 136к.с 2000г.
Имам проблема от седмица, колкото и да е студено пали на половин оборот обаче като загрее неще(ако завъртя веднага като гася пали, но като седи 10мин. неще да пали)
Обиколих сервизите около шумен взеха ми пари за не свързани работи.
Казаха че е от ключа махнаха имобилайзер взеха 120лв. проблема не е решен, на диагностики ми показва грешка на ГНП взеха 250лв за ремонт проблема не е решен.
Казват ми стегната верига обаче мисля че не е това проблема или на мен така ми се иска( говорят на изуст просто са чули приказки ).
Прочетох из форума но не срещнах такава тема реших да питам.
Моля ако някой е имал такъв проблем да сподели или да ми препоръчате читав майстор който знае какво прави (Около Шумен)
Изпратено от моят GT-I9195I с помощта на Tapatalk
Имам проблема от седмица, колкото и да е студено пали на половин оборот обаче като загрее неще(ако завъртя веднага като гася пали, но като седи 10мин. неще да пали)
Обиколих сервизите около шумен взеха ми пари за не свързани работи.
Казаха че е от ключа махнаха имобилайзер взеха 120лв. проблема не е решен, на диагностики ми показва грешка на ГНП взеха 250лв за ремонт проблема не е решен.
Казват ми стегната верига обаче мисля че не е това проблема или на мен така ми се иска( говорят на изуст просто са чули приказки ).
Прочетох из форума но не срещнах такава тема реших да питам.
Моля ако някой е имал такъв проблем да сподели или да ми препоръчате читав майстор който знае какво прави (Около Шумен)
Изпратено от моят GT-I9195I с помощта на Tapatalk
1 мнение
• Страница 1 от 1