БМВ 330ци кабрио - проблеми след удар
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ 330ци кабрио - проблеми след удар
Здравейте Колеги ! Днес дадох автомобила си на свакото да си свърши неговите работи и ми я докара ударена отдолу в дясната страна . Предните колела при размърдане с ръка играят (повечето дясното) и колата стои отпред по висока спрямо джантите (18ки) като преди имале два пръста фуга джантата между калника а сега е четири пръста . Другото по-притеснително е че след каране на 1,2 километра без рязко натискане на педала автомобила стана толкова горещ че вдигна ли капака на двигателя желязото над фаровете и от двете страни неможе да се хване от топлина . Кажете ми някой майстор във Варна който може да ми оправи колата и какво да очаквам , че мисля да я закарам след месец два като се опарича достатъчно за читав ремонт . Благодаря ви
Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk
Re: БМВ 330ци кабрио - проблеми след удар
Ще има работа по окачването и охладителната система на колата.
За по-конкретно на майстор.
Внимавай да не я прегрееш, докато я закараш на сервиза. Погледни има ли изобщо охладителна течност.
Внимавай да не я прегрееш, докато я закараш на сервиза. Погледни има ли изобщо охладителна течност.
Не би ли трябвало да светне лампата за антифриза в такъв случай ? Долу пред дясното ляво колело има един кръгъл счупен датчик до халогена .. от Суворово съм и се притеснявам да я закарам на ход до м кар варна . По груби сметки - амортисьори , носачи , работа по охладителна система ме тресе в главата суми от порядъка на 2000 лева за да стане като хората . Само да не е преглял мотора ме плаши. Боята за броня , изправяне на джанти , смяна на гуми отделен въпрос . Затова хората са казали , че автомобил не се дава на втори човек!Kurtov написа:Ще има работа по окачването и охладителната система на колата.
Би трябвало, но може да е станало нещо и с този датчик, или просто да не сте му обърнали внимание.
Това не е оправдание да развъртиш капачката на казанчето на студен двигател и да видиш какво ще покаже поплавъка.
Аз лично не бих карал толкова стара кола в официален представител за нещо, което може да се свърши и другаде.
Успех.
Това не е оправдание да развъртиш капачката на казанчето на студен двигател и да видиш какво ще покаже поплавъка.
Аз лично не бих карал толкова стара кола в официален представител за нещо, което може да се свърши и другаде.
Успех.
Просто не съм толкова запознат и затова не искам да чувъркам , но щом няма да е проблем ще отворя сутринта капачката и ще погледна дали има антифриз .
Kurtov написа:Би трябвало, но може да е станало нещо и с този датчик, или просто да не сте му обърнали внимание.
Успех.
Както каза колегата антифриз няма .. защо лампата не е светнала ми е много чудно ..сега дали е прегляла колата , колко километра е карал без антифриз само той си знае . Да долея ли вода и така да закарам колата във Варна или на платформа за най сигурно .
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Долей за да видиш дали ще текне от някъде.Платформа е най-добре
- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин
- Мечтае да кара: всичко
Авто сервиз Стъни ауто, на бул.Цар Освободител, голям сервиз с много кадърни майстори и добро отношение !
Днес я докарах в БМ моторс , надявам се момчетата да оправят колата и да ги посещавам само за масла и филтри . Хаха .. ще видим какво ще излезе
- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Вероятно свакото няма скоро да кара пак кабрио 

От корса 1.2 да се качиш на тройка мотор и се видя какво стана 

VladiE написа:Вероятно свакото няма скоро да кара пак кабрио
Благодарности на момчетата от БМ Моторс ! Това е сервиза , който ще посещавам при нужда .
12 мнения
• Страница 1 от 1