малко помощ относно 320д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
малко помощ относно 320д
значи така
продадох си аз печката, 325тдс тип истребител
и сега съответно си търся пак печка (марката е ясна) и се чудя струва ли си да давам 7-8к повече за фейс лифта 150к.с или да взема 136 к.с и пак да си го направя 150. така като гледам разликата в купето и вън и вътре не е чак толкова голяма, да не кажа никаква. то е ясно че това по новото ще дърпа повече ама ме наплашиха с тоя мотор че е много капризен и ми препоръчаха стария.
старата печка теглеше доста впечатляващо и ми е интересно този 136к.с дали ще върви поне колкото сток тдс, или е умряла работа(4 цил.
)
та това е, ще ми е интересно някой да сподели че тия дни ще се купува кола
а и още нещо, дали да не изчакам за след нова година и за сметка на разликата от ддс-то да си вкарам нещо по добро
благодаря предварително!
продадох си аз печката, 325тдс тип истребител

старата печка теглеше доста впечатляващо и ми е интересно този 136к.с дали ще върви поне колкото сток тдс, или е умряла работа(4 цил.

та това е, ще ми е интересно някой да сподели че тия дни ще се купува кола
а и още нещо, дали да не изчакам за след нова година и за сметка на разликата от ддс-то да си вкарам нещо по добро
благодаря предварително!
интересна тема и за мен
и аз съм изправен пред същият проблем, обаче съм твърдо решен да взема поне 150кс и не заради фейса, който според мен още повече отдалечава БМВ от истинската му същност, а заради самия двигател. За стария мотор чувам само негативни неща, а като добавим и скорости, че не върви достатъчно и т.н. в момента и без пари да ми го дадът не бих го взел. Надявам се някой да ме опровергае ако може и да внесе повече яснота по темата
всъщност писано е обаче тук има модератори които могат да преценят дали да оставят темата
и аз съм изправен пред същият проблем, обаче съм твърдо решен да взема поне 150кс и не заради фейса, който според мен още повече отдалечава БМВ от истинската му същност, а заради самия двигател. За стария мотор чувам само негативни неща, а като добавим и скорости, че не върви достатъчно и т.н. в момента и без пари да ми го дадът не бих го взел. Надявам се някой да ме опровергае ако може и да внесе повече яснота по темата

всъщност писано е обаче тук има модератори които могат да преценят дали да оставят темата
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Значи ако се разровиш малко в този под форум ще намериш доста интересни теми свързани с тези двигатели
Като цяло мотора на фейс-а е в пъти по добър
но лично аз не бих дал 7-8к за 2 фара,2 мигача,2 стопа,2 брони и нова електроника на мотора(стара к*р*а с ново червило)
разлика в интериора няма
Това дали ще върви колкото тдс само ще ти кажа че новото поколени 4 цил. дизели правят на смешни по старите 6 цил. бензинки
Заивиси много от това какво очакваш от този дизел на някой М47 и се вижда непобедим на други пък М57 слаб 

Като цяло мотора на фейс-а е в пъти по добър

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Аз пък чувам само хубави неща за двата мотора този със 136 и този със 150 коня.Били много здрави и при добра грижа са големи дълголетници поне така съм слушал от разбирачи.
Niki Lauda
- kronos
- ентусиаст
-
благодаря за помоща
само не ми стана ясно това за ск. кутии наистина ли се чупят лесно...
иначе това дебитомет, турбо и т.н няма как, всички нови дизели си ги имат тези проблеми
и все пак реших да изчакам още месец и да взема тва по новото че имам едни идеи...
айде като го взема ще се похваля
само не ми стана ясно това за ск. кутии наистина ли се чупят лесно...
иначе това дебитомет, турбо и т.н няма как, всички нови дизели си ги имат тези проблеми
и все пак реших да изчакам още месец и да взема тва по новото че имам едни идеи...

айде като го взема ще се похваля
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Здравей
аз карам в момента такова дизелче 150кс обаче автомат вече го карам 10к и за сега нямам никакви оплаквания да чукам на дърво за вървене върви и то доста добре бих казал изстрелва се от старт като фурия като возия вози по-добре от бензинка преди фейслифта(давам я за пример щото ме возиха известно време в такава) а и стой доста по стабилно на пътя.А за това колко време ще ти бъде вярна една кола си зависи изцяло от теб и от отношението ти към нея
аз карам в момента такова дизелче 150кс обаче автомат вече го карам 10к и за сега нямам никакви оплаквания да чукам на дърво за вървене върви и то доста добре бих казал изстрелва се от старт като фурия като возия вози по-добре от бензинка преди фейслифта(давам я за пример щото ме возиха известно време в такава) а и стой доста по стабилно на пътя.А за това колко време ще ти бъде вярна една кола си зависи изцяло от теб и от отношението ти към нея
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
anton2106 написа:като возия вози по-добре от бензинка преди фейслифта(давам я за пример щото ме возиха известно време в такава) а и стой доста по стабилно на пътя.
за първото не съм съгласен

а затова дали стои по стабилно на пътя една кола няма никакво значение да ли е бензинка или дизел

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Аз пък мисля че една кола колкото е по-нова и скъпа толкова по-бързо се обезценява, или поне един и същ процент обезценка означава по-голяма сума пари като цяло. Парите които се дават за кола са като парите за цигари, храна и т.н. - не е инвестиция 

- kronos
- ентусиаст
-
а и нещо бях забравил да попитам.
гледам повечето 320д, тия по новите 150к.с че са с по 5 скорости а само някои са със 6. тази 5-степенната като на по стария модел ли е или...
гледам повечето 320д, тия по новите 150к.с че са с по 5 скорости а само някои са със 6. тази 5-степенната като на по стария модел ли е или...
11 мнения
• Страница 1 от 1