Въпрос относно BMW E46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- green_white1916
- Потребител
-
Въпрос относно BMW E46
Здравейте,колеги!Въпроса ми е свързан с това,че колата която купих (BMW E46 150HP DIESEL) не може да и бъде направена диагностика.Колата я взимам от много добър мой познат и в изключително добро техническо състояние със сменена почти изцяло ходова част,съединител и др.Проверих работата на двигателя ,работи нормално.Не излиза бял пушек,не пръска или не изпуска газове през щеката.Заведох я в БМВ сервиз огледаха я и потвърдиха същото ,но все пак не могат да направят диагностика.Изключиха всички възможни проблеми които биха причинили този проблем и продължава да бъде загадка за тях.Ако някой се е сблъсквал със същия проблем моля да каже.
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Re: Въпрос относно BMW E46
Възможно е да имаш допълнително правена защита против кражба на OBD буксата (скрито ключе или преходник).
- green_white1916
- Потребител
-
Това също беше проверено и попитано от предишните двама собственици,няма.Момчетата от сервиза стигнаха до решението че може да е сменян някой модул.Дали е възможно?
- georgi dyulgerov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 М52ТУ20 ,2000г.
- Мечтае да кара: бързо
Колега провери колко диагностични букси имаш, ако са две (в двигателният отсек и в краката на шофьора) и едната не е затворена добре и пробваш диагностика през другата, няма да може да се диагностицира колата.
Успех!
Успех!
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
^^ и преди съм го срещал това написано в интернет, но май не е така.
Аз си счупих капачето на обд буксата под волана и сега стои отворено, но кръглата букса при двигателя си работи добре.
Аз си счупих капачето на обд буксата под волана и сега стои отворено, но кръглата букса при двигателя си работи добре.

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
С един про
стичък омметър и човек знаещ къде да измери ще се хване проблема бързо! Да се прозвънят шините и как са "подпрени" те към полюсите например.
стичък омметър и човек знаещ къде да измери ще се хване проблема бързо! Да се прозвънят шините и как са "подпрени" те към полюсите например.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
Колега имах такъв проблем, ключа на колата ми е нов и вместо да пренапишат там информацията са я копирали направо или обратното беше , нещо такова не ги разбирам , както и да е и заради него не можеше да се свърже на диагностика , проверете го може и да е от него.
- green_white1916
- Потребител
-
Благодаря за отговорите!Ще опитам с всичко написано.
8 мнения
• Страница 1 от 1