Проблем със механизми

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем със механизми

Мнение от monster318 » 04 Юли 2017, 11:12

Колеги имам голям проблем със задните ел стъкла на е46 седан преди фейса изведнъж механизмите и на двете сдадоха багажа като ги свалих се оказа проблема че е в жилата станали са на мазало искам да ми помогнете като ми кажете как да сложа други жила ролки и водачи тоест ремонтет комплект благодаря ви много предварително !! Четох има подобна тема но там копуват нови механизми а те са много скъпи а на старо не смея да рискувам че и те не са евтини така според мен най собрия вариант е ремонтния комплект то незнам точно какви стъпки да следвам !!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Re: Проблем със механизми

Мнение от boris » 04 Юли 2017, 11:31

Тея китайските ремонти комплекти са със супер тънки жила в сравнение с оригиналните. Късат се още по-бързо и от втората употреба, намери си добри втора употреба, с не пукнати водачи, и ще те изкарат доста повече време. А и монтажа им е елементарен, вместо да се занимаваш със смяна на жила.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от monster318 » 04 Юли 2017, 11:44

Там е проблема че поръчах уж напълно здрави механизми и водачи а водачите бяха начупени и изгорях 10 лева там а на място за да ги видя първо няма къде на близо и незнам какво да правя ! А и другото че ми се виждат множко 80 лева за 2 железца дето се вика!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от monster318 » 04 Юли 2017, 19:40

Никой ли не може да помогне и да каже как става?

Назад към E46