слагане на рекаро с подгрев и падащ гръб за седан

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320д

слагане на рекаро с подгрев и падащ гръб за седан

Мнение от m0deren » 03 Юли 2017, 17:35

Преди 2 седмици си закупих втора употреба рекаро салон за моята е46 2002г. седан. до колкото четох по форумире ми трябват : седалките, буксите и самия модула с бутоните. Питането ми е дали някой е правил тази процедура и какво точно трябва да направя за да ми работят подгрева и дсц-то. Другият ми въпрос е за падащия гръб, колата заводски не е с падащи седалки но момчето ми изряза всички планки които уж са ми нужни за да се заварят на моята, трябва да режа сега ламарината преди това, някой знае ли къде точно да я режа защото не е отбелязана и с какво предлагате да я срежа ( с ножица за ламарина става ли ? ). Та на някой ако му е ясно за какво иде реч нека сподели защото така ми стои колата и няма развитие :(

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Re: слагане на рекаро с подгрев и падащ гръб за седан

Мнение от red_bull92 » 03 Юли 2017, 18:33

Колега, щом колата ти е с обикновени (не падащи)задни седалки значи не можеш да сложиш падащи, те са по-различни. И аз на моята Е39-ка мислех да слагам такива, но се отказах 1-во, защото най-вероятно няма да стане или ако стане ще е с много разправии и 2-ро, защото колата ще стане много шумна в купето.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от m0deren » 03 Юли 2017, 19:02

почти съм сигурен че няма да имам проблеми с слагането на падащата седалка,но наистина ще е разправия с рязане и заваряване. А колкото до шума мисля че доста плътно ще лепне кожата и няма да имам големи проблеми с шума, пък и е удобство да ти падат седалките :lalala:

Потребител
Аватар

Мнение от AlexanderT » 05 Юли 2017, 14:59

Някакъв резултат колега ? Имам същото питане

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от m0deren » 05 Юли 2017, 19:41

явно никой не е правил тази интервенция на автомобила си, и ще съм първия в България сигурно :) очаквах поне за подгрева да ми помогнете колеги ... :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от m0deren » 05 Юли 2017, 20:48

едно момче се опита да ми обясни по телефона на кратко какво трябва да направя, да свържа по цветове кабелите от новите букси и седалки към новия модул с копчетата и после се пускало кабел в бошониерата... така ли трябва да се направи ? колко кабела трябва да идат до тази бошониера и на кой номер трябва да се свържат ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: atlantis blue

Мнение от Challenger » 05 Юли 2017, 23:15

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от m0deren » 06 Юли 2017, 20:33

гледал съм тази тема но той си пуска тепърва нагреватели и кабели. аз просто искам да знам кои кабели къде да идат и после кои отиват в бушона. ако има някъде схема или нещо което да ме упъти ще схвана но от тази тема нищо не мога да разбера пък и не знам толкова добре английския :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от m0deren » 27 Юли 2017, 17:28

седалките от зад са вече монтирани, но още не съм изрязал ламарината за да стане дупка към багажника. приятели ми казват че ако отрежа тази ламарина ще се отслаби купето и ще имам проблеми :shock: има ли нещо вярно според вас ? като рязах и дупчих на нужните места ламарината ми направи впечатление че е супер мека и еластична и ме съмнява да имам проблеми, но реших да питам и тук преди да я изрежа

Назад към E46