Дифузьор от Mtech2 броня, на обикновена?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e90 325d LCI - M57D30TÜ2
Мечтае да кара: BMW ///M3 CSL e46
Детайли за колата: Black Sapphire Metallic
OEM Style 270 (Summer setup)
OEM Style 277 ET20 (Winter setup)

Дифузьор от Mtech2 броня, на обикновена?

Мнение от n1k1to96 » 21 Дек 2016, 20:00

Здравейте колеги, с риска да бъда критикуван, искам да попитам дали е възможно поставянето на дифузьор от Mtech 2 броня на обикновена такава от фейслифт, след като бронята бива изрязана по точен шаблон.
Не съм виждал много Mtech2 брони на живо и не знам дали имат някаква съществена разлика във формата, поне като ги сравнявам в google нямат.

Примерна снимка на моята броня - http://allbmwusedparts.com/images/640x480/130420_dr.jpg

За хората които питат защо не си купя цяла М-кова броня - тъкмо пребоядисах моята броня и ми изпадна дифузьор на приемлива цена.
The Ultimate Driving Machine

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Re: Дифузьор от Mtech2 броня, на обикновена?

Мнение от Gqbriel » 21 Дек 2016, 20:31

n1k1to96 написа:Здравейте колеги, с риска да бъда критикуван, искам да попитам дали е възможно поставянето на дифузьор от Mtech 2 броня на обикновена такава от фейслифт, след като бронята бива изрязана по точен шаблон.
Не съм виждал много Mtech2 брони на живо и не знам дали имат някаква съществена разлика във формата, поне като ги сравнявам в google нямат.

Примерна снимка на моята броня - http://allbmwusedparts.com/images/640x480/130420_dr.jpg

За хората които питат защо не си купя цяла М-кова броня - тъкмо пребоядисах моята броня и ми изпадна дифузьор на приемлива цена.

Колега без да се обиждаш ,но или не виждаш или не можеш да направиш елементарна разлика между 2 коренно различни брони.НАЙ-МАЛКОТО ,М тех броните НЕ СЕ РЕЖАТ а са 2 отделни части,дифузьор и основна броня - не случайно си има места за щипките за да се захване тази част.Ти какво ще я лепиш ли ?!

Не се заниамвай с глупости,броните станаха толкова масови и евтини,че такава цигания е безумна...

Я сравни 2те брони хубаво - виж чупките отзад как са на М тех и на твоята,от страни също имат разлики
Изображение

Само забележи захващането на дифузьора

https://www.e92-lighting.com/images/products/e46%20mtech%20rear%20bumper%20sedan.jpg
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e90 325d LCI - M57D30TÜ2
Мечтае да кара: BMW ///M3 CSL e46
Детайли за колата: Black Sapphire Metallic
OEM Style 270 (Summer setup)
OEM Style 277 ET20 (Winter setup)

Re: Дифузьор от Mtech2 броня, на обикновена?

Мнение от n1k1to96 » 21 Дек 2016, 22:36

Виждал съм схеми на мтех бронята и знам, че е от 2 отделни части. И да щях да залепя дифузьора за бронята :mhihi:
Главния ми въпрос беше дали имат разлика в чупките и самата форма, щом имат ще трябва да се откажа от това ми начинание, все пак целта е да има по-добър външен вид а не селски тунинг. :mhihi:

Благодаря за инфото.
The Ultimate Driving Machine

Назад към E46