Диагностика в София?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Диагностика в София?

Мнение от solomonski » 21 Дек 2016, 4:11

Здравейте колеги! От скоро съм горд собственик на едно купе и търся някой разбиращ от софтуери за да ми направи диагностика и още няколко неща в София. Ако някой разбира или познава някой който разбира и е готов да помогне, ще бъда много благодарен за някакво инфо.

П.С. За първи път пускам тема и се надявам да съм публикувал темата на правилното място.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325DА touring

Re: Диагностика в София?

Мнение от kkrumov » 21 Дек 2016, 14:30

solomonski написа:Здравейте колеги! От скоро съм горд собственик на едно купе и търся някой разбиращ от софтуери за да ми направи диагностика и още няколко неща в София. Ако някой разбира или познава някой който разбира и е готов да помогне, ще бъда много благодарен за някакво инфо.

П.С. За първи път пускам тема и се надявам да съм публикувал темата на правилното място.

Колега,

сподели, какво имаш предвид под "още няколко неща", за да те насочим към точния човек.

ентусиаст
Аватар
Кара: 12' F30 335i

Мнение от taba4ko » 21 Дек 2016, 14:39

Добре дошъл и безаварийна. Има доста колеги, които могат да ти свършат работа. Никой няма да ти откаже...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: '02 e46 143hp
Мечтае да кара: (F15) X5 M50d

Мнение от justvettel » 21 Дек 2016, 21:47

Колеги и аз съм за диагностика, че май нещо сериозно се случва в двигателя...
Проблема ми е такъв, че по щеката за маслото има бяло-кафеникави петна гъста пяна или крем и мирише на изгорял бензин. Двигателя работи добре, не бучи, не трака, а като загрее доста сменя звука при ускорение и започва леко да тресе на моменти (докато е на газ). Ще пробвам и на бензин, дали ще тресе. Правих диагностика и ми дава 2 грешки на ваноса...
Колата е е46 318i 143 коня 2002 година.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 21 Дек 2016, 23:30

justvettel написа:Колеги и аз съм за диагностика, че май нещо сериозно се случва в двигателя...
Проблема ми е такъв, че по щеката за маслото има бяло-кафеникави петна гъста пяна или крем и мирише на изгорял бензин. Двигателя работи добре, не бучи, не трака, а като загрее доста сменя звука при ускорение и започва леко да тресе на моменти (докато е на газ). Ще пробвам и на бензин, дали ще тресе. Правих диагностика и ми дава 2 грешки на ваноса...
Колата е е46 318i 143 коня 2002 година.

Колега, има си тема за твоя двигател: viewtopic.php?f=34&t=232131&start=270
Недей да спамиш в чужда тема!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 22 Дек 2016, 9:36

justvettel написа:Проблема ми е такъв, че по щеката за маслото има бяло-кафеникави петна гъста пяна или крем и мирише на изгорял бензин...

Най-вероятно проблем с картерната вентилация- маслените пари+ влагата от въздуха образуват бяло-кафеникави петна гъста пяна или крем. Миризмата на изгорял бензин може би се дължи отново на същият проблем- запушен е входа към картера на двигателя на картерната вентилация.

Назад към E46