При рязко натискане на спирачките, се чува силен шум.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
При рязко натискане на спирачките, се чува силен шум.
Нещо като дрънчене на пружина, опъване на нещо...., - иначе спира. От предните спирачки се чува. И е само при силно, внезапно натискане на спирачките.
Колеги, не мисля че е нормално? От какво може да е? Дисковете са нови, накладки има доста... спира нормално.
Колеги, не мисля че е нормално? От какво може да е? Дисковете са нови, накладки има доста... спира нормално.
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
Re: При рязко натискане на спирачките, се чува силен шум.
abracadabra написа:Нещо като дрънчене на пружина, опъване на нещо...., - иначе спира. От предните спирачки се чува. И е само при силно, внезапно натискане на спирачките.
Подобен проблем имах, оказа се откачен датчик на накладките.
- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
Re: При рязко натискане на спирачките, се чува силен шум.
abracadabra написа:Нещо като дрънчене на пружина, опъване на нещо...., - иначе спира. От предните спирачки се чува. И е само при силно, внезапно натискане на спирачките.
Провери си предпазната ламарина на спирачния диск и накладките добре ли са монтирани,има една метална скоба,която спира дрънкането на спирачния апарат и супорта.
3 мнения
• Страница 1 от 1