Газова уредба М52-Въпрос???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Газова уредба М52-Въпрос???
Колеги,моля тези които са с този мотор /М52ТУ/ и газова уредба да ми дадат малко информация за конфигурацията с която колата им работи без проблем. Интересуват ме рейките,налягане на изпарителя,размера на дюзите и с какви свещи карате. Търсих доста във форума но не намерих нужната информация.
Моята уредба е Stargas с комп. Elios 8 v.4.8 дюзите бяха Matrix но се прецакаха. Казаха ми,че може да се сменят с Valtek type 30 3om. Дюзите бяха на 1.8мм.
Смениха ми ги, но така и не успяха да направят настройките и на празен ход гаснеше при най-малкото натоварване /пуснати фарове,леко мърдане на волана/. Хората бяха коректни и си свалиха рейките,върнаха ми и парите.
Звънях на представителя на Старгаз за София и човека каза,че няма как да стане с type 30,защото били много бавни.
Благодаря.
Моята уредба е Stargas с комп. Elios 8 v.4.8 дюзите бяха Matrix но се прецакаха. Казаха ми,че може да се сменят с Valtek type 30 3om. Дюзите бяха на 1.8мм.
Смениха ми ги, но така и не успяха да направят настройките и на празен ход гаснеше при най-малкото натоварване /пуснати фарове,леко мърдане на волана/. Хората бяха коректни и си свалиха рейките,върнаха ми и парите.
Звънях на представителя на Старгаз за София и човека каза,че няма как да стане с type 30,защото били много бавни.
Благодаря.
Re: Газова уредба М52-Въпрос???
Сина ми кара кола с този мотор и монтиран инжекцион.
Аз съм монтирал уредбата.
Всичко работи нормално.
Ако искаш обади ми се, ще ти помогна.
0886838010
Аз съм монтирал уредбата.
Всичко работи нормално.
Ако искаш обади ми се, ще ти помогна.
0886838010
2 мнения
• Страница 1 от 1