Странен проблем е46 320ci

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Странен проблем е46 320ci

Мнение от razerftw » 20 Окт 2016, 15:58

Здравейте, нов съм във форума и се надявам да ми помогнете.
Та направо към проблема (колата е е46 купе 320ци м54б22, 170к.с) - наскоро ми се спука казанчето на антифриза и ми го сменяха в Пловдив, напът към София... абе дълга и широка. Та смениха ми казанчето и по магистралата ми светна лампата за антифриза ама след малко угасна, пък и не е превишавала температурата. Та пристигнах аз в София и карах цяла седмица без проблем докато вчера не забелязах, че не ми работи парното. Помислих, че не е обезвъздушена хубаво, отворих казанчето долях малко антифриз, отворих и кранчето за обезвъздушаване, пробвах да запаля ама не иска - чат чат два пъти и това е. Акумулатора е нов и си помислих, че нещо стартера пък и валеше леко - де да знам може пък да се е намокрило нещо. Бутнахме я - запали, всичко 6. Да ама днеска отварям да проверя нивото на антифриза и беше намаляло пък отдолу теч не виждам. Долях още, отварям пак да обезвъздушавам и айде пак - чат, чат 2 пъти и не пали, нито върти стартера. Бутнахме я пак, отново запали, оставих я да поработи, загасих я - пали без проблем. Някой има ли представа защо се получава така? Аз връзка между охладителна система и палене не виждам ама пък и аз толкова разбирам. :D

Назад към E46