Дебитомер Е46 320д 150к.с
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Maverick1208
- кандидат ентусиаст
-
Дебитомер Е46 320д 150к.с
Здравейте колеги, днес реших да си почистя дебитомера на колата със спрей за дебитомери.
Преди почистването вързах колата с ИНПА и гледах показанията на дебитомера на празен ход показваше 28кг/ч. След като свалих дебитомера и го почистих както трябва, изчаках го да си изсъхне хубаво и си го монтирах наново, вързах инпа и измерих отново.Показанията бяха същите 28кг/ч.
Искам да ви попитам дали дебитомера ми работи нормално,такива ли трябва да са показанията на празен ход при Е46 320д 150к.с, това е при студен двигател?
При подаване на газ, стойностите на дебитомера си нарастват пропорционално.Гледах няколко клипчета в YOU TUBE и там на повечето Е46 320д 150 к.с ИНПА им показва около 50кг/ч на празен ход - 830 оборота!
При мен е по-малко и незнам дали тези стойности са нормални.
Който е наясно да пише, ще съм благодарен
Преди почистването вързах колата с ИНПА и гледах показанията на дебитомера на празен ход показваше 28кг/ч. След като свалих дебитомера и го почистих както трябва, изчаках го да си изсъхне хубаво и си го монтирах наново, вързах инпа и измерих отново.Показанията бяха същите 28кг/ч.
Искам да ви попитам дали дебитомера ми работи нормално,такива ли трябва да са показанията на празен ход при Е46 320д 150к.с, това е при студен двигател?
При подаване на газ, стойностите на дебитомера си нарастват пропорционално.Гледах няколко клипчета в YOU TUBE и там на повечето Е46 320д 150 к.с ИНПА им показва около 50кг/ч на празен ход - 830 оборота!
При мен е по-малко и незнам дали тези стойности са нормални.
Който е наясно да пише, ще съм благодарен

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Re: Дебитомер Е46 320д 150к.с
Наред ти е дебитомера, ако това те притеснява. Случайно имам снимка на INPA-та от лятото по друг повод но на топъл двигател (едва ли има значение) и сега погледнах - при мен е 28.38kg/h на празен ход. 

- Maverick1208
- кандидат ентусиаст
-
Re: Дебитомер Е46 320д 150к.с
Благодаря за отговора колега! Това ме интересуваше, дали ми е наред дебитомера 

3 мнения
• Страница 1 от 1