Проблем с виещ звук
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
Проблем с виещ звук
Здравейте колеги... преди няколко месеца сложих права тръба на е46 320д 136 коня от колекторите до края, без катализатори и т.н. Колата беше със страхотен звук, но след това започнаха и проблемите... след няколко месеца каране и радости, турбото започна да вие и колата загуби всякаква мощност, както и да е имах два варианта, да купя втора употреба или да рециклирам моето,свалих го и го изпратих за рециклиране във Варна, оказа се, една перка е заминала ... ремонтираха го и ми го изпратиха обратно. След като ми го сложиха в сервиз, виещият звук отново беше на лице... а майсторите казаха, че си нямат представа защо така вие...вече 2 месеца карам така и е ужасно, до днес започваше да вие само от 2.3 оборота независимо дали е студен или топъл двигател, но днес започна и след 1000 оборота... хората се обръщат гледат абе ужасно е
Според вас къде може да е проблема колеги, няколко мои приятели ми казаха, че най вероятно е в Генерацията я се е скъсала я нещо друго.... очаквам и вашите мнения, надявам се да ми помогнете 

1 мнение
• Страница 1 от 1