Лостче с бутон за БК - активация с NCS?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Лостче с бутон за БК - активация с NCS?
Здравейте колеги,
Монтирах си в почивните дни лостче с бутон за БК на Е46 2000г. Имам NCS, но нямам DIS. Не ми се и занимава с DIS.
Чета, че може да се активира БК и с NCS с редакция на VO на колата, но не намирам достатъчно информация. Къде се прави това редактиране и какво трябва да се добави? С NCS се справям и се надявам да е възможно да се активира тази приятна функция с него.
Мерси!
Монтирах си в почивните дни лостче с бутон за БК на Е46 2000г. Имам NCS, но нямам DIS. Не ми се и занимава с DIS.
Чета, че може да се активира БК и с NCS с редакция на VO на колата, но не намирам достатъчно информация. Къде се прави това редактиране и какво трябва да се добави? С NCS се справям и се надявам да е възможно да се активира тази приятна функция с него.
Мерси!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Лостче с бутон за БК - активация с NCS?
rako92 написа:Здравейте колеги,
Мерси!
Щом се справяш с НЦС-а, влизаш в таблото и на BC му даваш activ само това е достатъчно и тръгва борда без да да променяш VO.
Мерси, колега.
Прочетох че ми трябва да сложа aktiv на това:
0574 BC ON-BOARD COMPUTER (OBC)
Проблемът обаче е, че не намирам тази опция.
Можеш ли да ми потвърдиш в кой модул е? И възможно ли е да го нямам като опция всъщност...?
Прочетох че ми трябва да сложа aktiv на това:
0574 BC ON-BOARD COMPUTER (OBC)
Проблемът обаче е, че не намирам тази опция.
Можеш ли да ми потвърдиш в кой модул е? И възможно ли е да го нямам като опция всъщност...?
Супер, направих го.
Търсих OBC, а то си е било само BC.
Работи вече :-)
Обаче има само 4 функции, от "скритите OBC функции", които са над 20, очаквах да ги има и тук. Но и четири е по-добре от нищо.
Благодаря много! Знаех си, че няма нужда да се оплитам и с DIS :-)
Търсих OBC, а то си е било само BC.
Работи вече :-)
Обаче има само 4 функции, от "скритите OBC функции", които са над 20, очаквах да ги има и тук. Но и четири е по-добре от нищо.
Благодаря много! Знаех си, че няма нужда да се оплитам и с DIS :-)
4 мнения
• Страница 1 от 1