Проблем с музиката
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- coupe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: ///M Power
Проблем с музиката
Здравейте колеги наскоро се сдобих с Е46 комби и имам следния проблем цялата дясна страна несвири в смисъл нищо несе чува от колоните а и доста често почна да прави като тръгна да въртя ключа и то се чува като пукане от колоните от ляво (работещите) нетръгва радиото и след някво време само си тръгва...четох някакви неща и си мисля че може да е от модула...колата е с голямата навигация...благодаря предварително
Ако след каране на BMW не ти е замаяна главата значи само си се возил!
- Galo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3' E46 BMW 320d (M47N) Touring
Re: Проблем с музиката
Най-вероятно проблема ти е в радио модула, щом си с голямата навигация. Стъпалата са отишли. И аз минах през това.
- coupe
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колега колко парички е тоя модул някаква идея имаш ли
- Galo
- кандидат ентусиаст
-
Да го търсиш втора ръка този модул е доста, поне според мойте разбирания. Също така не е ясно ти с кой модул си точно BM24, BM54. Трябва да разбереш първо това. Модула по принцип се намира в багажника, аз съм с комби и при мен е точно под кората дето се намира зад задните седалки. А и да го вземеш втора ръка, хич не е ясно в какво състояние ще е и дали няма да приключи и той много бързо. Иначе цена за втора ръка за BM24, 100-150 лева, а за BM54, според зависи от годината на модула, колкото е по нов, толкова повече екстри има, по нов софтуер, поддръжка на aux и там цената е 300-350 лева. Моя съвет е да си ремонтираш твоя, ако е от старите BM54, да му смениш софта с по нов, да си му пуснеш aux. Аз така направих и се ремонтирах моя. Ако искаш може на лично да ти пратя къде, тъй като нямам идея ако го направя тук дали няма да наруша някое правило.
- dreadx
- младши ентусиаст
-
На този модул май стъпалата са много глупашки заляти на платката. (*разбира се, това е направено нарочно, а не защото е по-добре като техническо решение. Нали знаеш за световната конспирация - дето цял конструкторски отдел в BMW работи за това, че всичко трябва в един момент да се повреди и да не може да се ремонтира, за да трябва да си купиш нов модул). За щастие старите чипове може да се изтърбушат и да се свържат нови стъпала, външно, монтирани на допълнителна платка. Ако не можеш да се справиш сам, има колеги, които ремонтират тези модули.
Но най-добре пиши от къде си - може да има и някой по-наблизо.
Но най-добре пиши от къде си - може да има и някой по-наблизо.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
По рентабилно е един афтърмаркет Динавин,Ерисин или подобен.
- Galo
- кандидат ентусиаст
-
Мда, колегата по горе е постнал линк към човека, който отремонтира моя. Както колегата също е написал, той слага външни стъпала и старите вече не играят. Ремонта ми струва 120 лева + разходите по еконт и вече си имам напълно функционален модул. Разгледай линка и виж колко модула има отремонтирани и аз поне недоволни от неговите услуги не съм видял да има. Колкото за афтърмаркет мултимедията, наистина не съм сигурен колко по рентабилно е, а пък и за мен оригиналното си е оригинално, но е факт, че тези новите афтърмаркет мултимедии са доста по функционални ама и цената си е цена. Аз бих гласувал доверието си на Ивелин.
- coupe
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря ви колеги
Здравейте имам същия проблем с радио модула, като музиката ми прекъсва и си тръгва когато и кефне. Колата е е46 2003 г с голямата навигация, но не знам кой е модела на модула бм24 или бм54. Въпроса ми е може ли да ми препоръчате човек или сервиз за района на Стара Загора, който да ремонтира въпросния модул.
9 мнения
• Страница 1 от 1