Въпроси за лентов кабел и волан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- morpheous87
- Потребител
-
Въпроси за лентов кабел и волан
Здравейте,
Ще правя волан на е46 на брат ми. И тъй като ще му махам всичко и ще го изграждам на ново си помислих да добавя една екстра, която за мен зимата си е необходимост - подгряване на волана. Въпроса ми е има ли някъде по лентовия кабел 12 волта, от където да си взема захранване? Друг вариант е да си пусна аз отделно, но се съмнявам лентовия кабел да има свободни жила, особено когато и мултито и круиза са свързани. Някакви идеи?
Поздрави!
Ще правя волан на е46 на брат ми. И тъй като ще му махам всичко и ще го изграждам на ново си помислих да добавя една екстра, която за мен зимата си е необходимост - подгряване на волана. Въпроса ми е има ли някъде по лентовия кабел 12 волта, от където да си взема захранване? Друг вариант е да си пусна аз отделно, но се съмнявам лентовия кабел да има свободни жила, особено когато и мултито и круиза са свързани. Някакви идеи?
Поздрави!
Re: Въпроси за лентов кабел и волан
Двупиновата куха букса на лентовия кабел в средата е точно за грейката. Това си е подготовка, но куха няма никой и затова няма изведени пинове. Колите серийно с грейка там си имат извадени пинове и съответно писти на лентата за волан с подгрев.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- morpheous87
- Потребител
-
Re: Въпроси за лентов кабел и волан
Значи ако взема още един лентов кабел, и отворя сегашния, ще добавя две писти за да пусна захранване. Трябва да поразуча повече, че да не го скъсам лентовия заради неправилно монтиране.
3 мнения
• Страница 1 от 1